2014 EICMA: 2015 Energica Eva Förhandsgranska

0
51

För mer information om Energica produkter besök www.energicasuperbike.com

Känd för sina elektriska superbike, Ego, Energica haft visas på EICMA i streetfighter version av sitt 150 mph, 134 hp, och 144 lb.-ft. vridmoment stallkamrat, Eva. Baserad på samma plattform av Egot, Energica Eva är en produkt av CRP Group, bättre känd i F1 racing-kretsar och som ligger i Modena, Italien.

2015 Energica Ego Review – Första Cykeltur

Like the Ego, the Eva features a color TFT instrument cluster.

Gillar Ego, Eva har en TFT-kombiinstrumentet.

Lika viktigt, Energica Motor Company meddelade på EICMA bildandet av sina AMERIKANSKA företagens bas för verksamheten i Delaware, liksom dess första U. S. återförsäljare, Newport italienska, i Costa Mesa, Kalifornien. Två andra återförsäljare kommer snart att öppna i Elenio i München, Tyskland och Pogliani Motorcyklar i Milano, Italien.

På displayen med Eva på EICMA var tre iterationer av Egot i Matt Pearl Vit, Matt Svart och Ego45 Kol.

“Vi tror att framtiden är elektrisk, och att en vinnare på banan är också en mästare på den öppna vägen, säger Livia Cevolini, VD Energica Motor Company. “Våra cyklar är champions of sport, lyx, hantverk och innovation är rotade i vår expertis inom teknik-och köregenskaper.”

Följ resten av våra 2014 EICMA Visa täckning för mer information om nya 2015 motorcykel meddelanden.