Budgeten För 2009 Rapportera

0
50

Budget 2009

Auto Express tar en närmare titt på årets budget – och analyserar vilken effekt det har på bilindustrin.

Förbereda sig för att dra åt dina bälten. Regeringens Budget för 2009 har varit blottlagda – och Förbundskansler Alistair Darling har att avslöja exakt hur han planerar att ta STORBRITANNIEN ut ur den värsta lågkonjunkturen sedan Andra Världskriget.

Och medan den officiella siffror på upplåning och statsskuld sannolikt kommer att ta de största rubrikerna, bilismen frågor kommer också att spela en stor del i Regeringens utgifter, inklusive nyheter på Auto Express-stödda STORBRITANNIEN Utrangeringar Incitamentsprogram, elbil bidrag, bränslepriser, Fordon Punktskatt och MOMS på nya fordon.

För att ta reda på hur dessa frågor kommer att påverka dig, följa vår snabbguide om den rätt, som berättar allt du behöver veta om årets bilismen budget….

UPPDATERING: Gå med i debatten! Vi vill ha dina synpunkter och frågor om detta års budget. Mejla oss på newsfeatures@autoexpress.co.uk

SHARE
Previous articleShanghai Motor Show
Next articleVolvo S60 (2005) review