2013 Mercedes E-Klass spionerade oförställd

0
39

Mercedes E63 AMG saloon

Våra spioner har hittat i september Mercedes E63 AMG på vägen

BMW är att hålla förändringar till sin 5-Serie nära bröstet, men nya Mercedes E-Klass är redan ute i det fria – efter det sågs på vägen utan någon förklädnad.

Denna bild av en rad toppning E63 AMG togs av en eagle-eyed medlem av allmänheten utanför ett hotell i Madrid, och ändrar design – som kommer att gälla för bilar i hela serien – är vanligt att se.

Mest anmärkningsvärt är växla från quad-strålkastare enskilda enheter vardera sidan av den smalare och smalare galler. Varselljus lampor är inbyggda i strålkastarna, snarare än den främre stötfångaren, och det finns nya stötfångare fram och bak, plus färska LED-tail-lampor. Och den kraftfulla veck runt den bakre delen wheelarch har nu för ett par enkla parallella linjer.

Inuti är nya instrument och ett bredare utbud av trim, plus den senaste versionen av Mercedes ombord infotainment-systemet.

Den grundläggande motorn utbud kommer att förbli i stort sett oförändrad, med utsläpp minskar något. Detta E63 AMG kommer top line-up, med en 537bhp 5.5-liters V8, medan det finns rykten om en bränsle-smuttar 156hk 1,6-liters turbo kan starta när bilen börjar säljas under våren.