2014 Hyundai Tucson Second Opinion – AutoGuide.com Nieuws

0
23

Eind vorig jaar brachten we enige tijd in de herziene 2014 Hyundai Tucson. Hoewel het bleek een bevoegde kleine crossover utility vehicle (CUV), gezichten serieuze concurrentie in de zeer competitieve compacte CUV segment.

SNELLE FEITEN

Motor: 2.4-liter vier-cilinder, 182 kw, 177 lb-ft.
Transmissie: Zes-traps automaat.
Brandstofverbruik: 20 MPG stad, 25 MPG snelweg. Waargenomen gemiddelde van 21.4 MPG.
Prijs: vanaf $22,325 na bestemming lasten, zoals getest in de Limited AWD met Tech pakket kost $31,225.

Er zijn zo veel sterke producten op de markt die de Tucson is het hebben van problemen met het vinden van klanten. Afgezien van de corporate neef, de Kia Sportage, de enige concurrenten van de Tucson momenteel outsells de lastige Mitsubishi Outlander en de out-of-date Volkswagen Tiguan.

Is dit kleine Hyundai echt zo slecht, of is de markt vergeten? Om uit te zoeken gaven we één van onze dagelijkse consument draaide weg-tester, mijn vrouw Amanda. In de markt voor een verstandige familie auto ergens in de toekomst, de Tucson moeten voldoen aan de meeste van haar voorschriften, althans op papier.

Geplaatst op Eigenschappen en Prijs

2014 Hyundai Tucson Limited 12 Ze getest 2014 Hyundai Tucson Limited AWD met de Tech-pakket. Hoewel de Tucson begint zo laag als $22,325 na bestemming lasten, de as-geteste prijs van Amanda ‘ s voertuig ging in op een forse $31,225. Voor die prijs, de Beperkte rust de Tucson met ruitenwisser de-icers, lederen bekleding, dual-zone climate control en druk de knop start, terwijl de Tech-pakket voegt een aantal leuke dingen zoals een panoramisch schuifdak, navigatie, een 360 watt premium radio en LED-achterlichten.

Amanda vond het interieur te bevallen en dat het dashboard wordt vastgelegd in een logische, gemakkelijk te begrijpen manier. Ze was in staat om te zoeken naar een comfortabele rijpositie snel, mede dankzij de elektrisch bedienbare stoel. Er is een vrij royale 38.7 cm beenruimte voor de achterbank de passagiers. Bijvoorbeeld, volwassenen iets meer dan zes meter hoog passen zonder het gevoel te krap.

2014 Hyundai Tucson Limited 14 Dat komt als een verrassing in een voertuig dat is alleen 173.2 centimeter lang, die als referentie is korter dan een Subaru XV Crosstrek, maar langer dan een Mitsubishi Outlander Sport. Het offer voor de optimale achterbank ruimte komt uit de kofferbak. Met de achterbank omhoog, er is alleen 25.7 kubieke meter van de ruimte en met de stoelen neergeklapt het alleen groeit tot 55,8 kubieke meter. Maar dat is slechts iets meer lading kamer dan de Hyundai Elantra GT, het doet trump beide bovengenoemde Subaru en Mitsubishi producten.

Amanda houdt van de eenvoudige GPS-systeem, deels omdat van hoe snel het opnieuw berekent de route na een gemiste afslag. De achteruitrijcamera is behulpzaam, maar het lijkt niet compleet zonder parkeersensoren achter. Terwijl op het onderwerp van bijzondere aandacht, het feit dat de Tucson is niet beschikbaar met een blinde vlek detectoren frustreert haar omdat de achterste drie kwart van de zichtlijnen zijn arm van haar favoriete stoel positie.

Zware Deur, Hoog Klimmen

2014 Hyundai Tucson Limited 08

De bestuurderszijde in de deur is ook zwaarder dan ze verwacht worden, dat maakt het moeilijk om het te openen wanneer het proberen om in en uit een krappe parkeerplaats. Ook de combinatie van een zware deur, semi-steile stap-in hoogte en hoge hak schoenen maakt om in en uit met de genade van een uitdaging.

Eenmaal stevig gelegen achter het stuur, Amanda vindt de Tucson is gemakkelijk te besturen. Zelfs op een onbekende weg in haar eerste tijd van besturen van het voertuig, heeft ze zich ongemakkelijk voelen. Ze vond de 2,4-liter viercilinder met 182 pk en 177 lb-ft koppel – voldoende, hoewel het voelt belast met een volledige passagier laden. Hyundai zegt de Tucson kan trekken tot 2.000 kg, maar het lijkt niet het besturen van de auto zou een heel goed gevoel terwijl je dit doet.

Niet Efficiënt, Maar Prettig om te Rijden

2014 Hyundai Tucson Limited 03

Een zes-traps automaat stuurt het vermogen naar de voorwielen of alle vier. Met all-wheel drive, de Tucson Beperkt is officieel begroot op 20 MPG in de stad en op 25 MPG op de snelweg. Na een week rijden, Amanda terug een gemiddelde van 21.4 MPG. Dat is goed in lijn met de officiële 22 MPG gecombineerd rating, maar toch teleurstellend voor zo ‘ n kleine crossover.

2014 Hyundai Tucson Limited 07 Zelfs als brandstof economie is niet bijzonder indrukwekkend, de rit en de behandeling van de Tucson zijn. Amanda vindt dat de Tucson rijdt als een kleine hatchback, zonder enige hoge puntige crossover voelen. Het is glad op de lange snelweg schijven en eenvoudig te veranderen van baan en het kleine formaat maakt het ook gemakkelijk parkeren.

Ze houdt echt van de nieuwe look van de 2014-model en zegt rode verf in combinatie met de donkergrijze lagere plastic bekleding de bekleding een beetje van de klas naar de Tucson en de algehele uitstraling. Haar test voertuig kwam met de upgrade 18-inch wielen dragen van 225/55R18 banden die de ‘juiste maat’, en hoewel het ontwerp is niet verbazingwekkend, het is ook niet beledigend.

2014 Hyundai Tucson Limited 01

De Uitspraak

En dat is de beste manier om een samenvatting van de Tucson. Het is geenszins een klasse leider, maar het is nog steeds concurrerend. Slechte verkoop mag niet reflecteren op de Tucson als een slechte auto. Het biedt een kleiner pakket voor stuurprogramma ‘ s die niet nodig de ruimte van een Toyota RAV4 of Honda CR-V zonder iets op te geven in termen van kracht, verfijning of voorzieningen. Op meer dan $31,000, de Tucson begint te minder zin en Amanda ‘ s advies voor potentiële klanten is om te beslissen welke mogelijkheden zijn het meest belangrijk voor ze is voordat hij zich op een lager trim niveau dat biedt een betere waarde.