2014 Mitsubishi Mirage ES Review: Auto Beoordelingen

0
31

De betaalbare Mitsubishi Mirage maakt een solide argument in de base-vorm, catering aan bestuurders op zoek naar een no-nonsense sub-compact met bruikbare laadruimte en een laag brandstofverbruik. Als selecteren, als dat het criteria is, de Mirage maakt minder zin als je omhoog naar de ES niveau, waar de grootste troef van de kleine prijs – is afgenomen.

SNELLE FEITEN

Motor: driecilinder 1.2-liter dat maakt 74-hp en 74 lb-ft koppel.
Transmissie: Vijf versnellingsbak of CVT
Brandstofverbruik: 34 mpg stad en een 42 mpg snelweg voor vijf-snelheid tijdens het CVT krijgt 37 mpg stad en 44 mpg snelweg.
Prijs: $13,790 met de bestemming, $15,990 getest

Een Fata morgana in de letterlijke zin, veel van deze auto ziet er goed uit op papier, maar in werkelijkheid valt plat. Verkrijgbaar in heldere verf keuzes, zoals een paars of lime-groen, de Mirage is niet zo bruisend of schattig als andere betaalbare auto ‘ s als de Vonk en Versa Opmerking.

Onbeschaamd Betaalbaar

Onder de motorkap van de Mirage is een 1,2-liter driecilinder motor die maakt 74-hp, of 10 van een vergelijkbare grootte vier-banger in de Chevy Spark. Het interieur, zelfs de ES trim, is teleurstellend gedomineerd door verouderde accenten en goedkope harde kunststof oppervlakken. De Mirage is een onbeschaamd goedkope auto biedt basic transport, maar niet veel anders.

 

Download de Flash Player om deze speler te zien.

 

2014 Mitsubishi Mirage Interior 1 De enige opvallen standaard feature is de automatische klimaatregeling, hoewel zelfs de meest elementaire Mirage krijgt elektrische ramen en sloten, keyless entry en de 60/40 deelbare achterbank. Kopers van de ES-model zal worden behandeld op Bluetooth-connectiviteit, 14-inch lichtmetalen wielen, mistlampen-lampjes, een druk op de knop starter, en een verpakte lederen stuurwiel met toegang tot de cruise-control en multi-media afspelen de knoppen.

De ES voegt ook chromen accenten aan de buitenkant, een met leder omwikkelde shift-knop en een vier-weg verstelbare passagiersstoel. Dat alles brengt een auto die kost net onder de $15.000 voor de inrichting van de zuinige CVT die strookt de uiteindelijke prijs van $15,990. Kopers kunnen ook kiezen voor een navigatie pakket voor $900, dat is voorzien van een achteruitrijcamera.

Naast de standaard automatische airco en druk op de knop start in de ES model, er is heel weinig over de Mirage dat is spannend tenzij 14-inch lichtmetalen wielen veel betekenen voor u.

Brandstof Gericht Doel

2014 Mitsubishi Mirage wheel

Er zijn een aantal voordelen aan de Mirage. Rond 2.000 kg., het is lichter en groter dan de Chevrolet Spark. Dat in combinatie met de standaard vijf-versnellingsbak of continu variabele transmissie resulteert in een zeer efficiënt pakket. Een week van testen vonden de CVT uitgerust Mirage sip brandstof bij een tarief van slechts 40 mpg in de winter rijden. U kunt verwachten zelfs beter kilometers in warme omstandigheden.

Echter, het is belangrijk om het sneeuwt, omdat dit meetapparaat was niet uitgerust met winterbanden, net Dunlop Enasave alle-seizoenen waar door gebrek aan grip, zelfs in het droge. Degenen die rijden in de besneeuwde omstandigheden vaak moeten overwegen om wat geld opzij voor een set van speciale winterbanden, als de voorraad Dunlops zal u met weinig vertrouwen in de winter.

Ontbreekt Het Rijden Verfijning

2014 Mitsubishi Mirage Front Angle

Zonder twijfel, de Mirage is een van de minst leuke moderne auto ‘ s te rijden. Zijn schorsing loopt vast en de pony over scheuren. Het zal niet lang duren voordat je het vermijden van kuilen zelfs meer dan voorheen. Het stuur niet geven een accuraat idee van waar de voorwielen te wijzen en op-center gevoel heeft een enorme dode-zone. Erger nog, het stuur niet volledig terug naar de natuurlijke gecentreerde positie na het maken van een bocht, waardoor de auto in een zeer loom voelen op de weg. Elke beurt zorgt ook voor de auto te leunen en wiebelen als hij was aan het omvallen.

2014 Mitsubishi Mirage Seats De gasrespons is solide en de macht is aanvaardbaar. De auto zal opstaan om de snelheid op een snelweg, hoewel het doorgeven en bijhouden van het verkeer kan eng zijn. De cabine heeft een zeer kleine geluiddempende en dat is waarschijnlijk draagt bij aan hoe onaangenaam het is om te rijden de Mirage op de snelwegen.

Alles in de auto maakt geluid. De motor racket dringt de cabine en het gonzende CVT-transmissie is even vervelend. Band brullen, weg van lawaai en luid aandrijflijn maken dit een bijzonder onherbergzame plek om te zitten. Maar de auto is niet alleen slecht op hoge snelheid. Het schudt op inactief te zijn.

Als er iets, de Mirage is een uitstekende stad de auto, met vaste zichtlijnen en een kleine draaicirkel. De grote stam is handig bij kruidenier draait en het is bijzonder gemakkelijk om te parkeren in krappe ruimtes.

De Uitspraak

2014 Mitsubishi Mirage Main

De basis Mirage kan vergeven worden voor de meeste van deze fouten, omdat het zo goedkoop is, maar op $15,990, de ES-model niet worden. De Mirage is goedkoper om te kopen en uit te voeren. Het komt ook met een vijf jaar, van 60.000 km nieuwe auto garantie en 10 jaar, van 100.000 km aandrijflijn garantie. Echter, andere auto ‘ s zoals de Versa Merk en Kia Rio zijn comfortabeler en beter te rijden. Als u alleen de zorg over de prijs en het brandstofverbruik, de Mirage past het wetsvoorstel. Als je kunt staan om te besteden een beetje meer te doen.