2015 Chevrolet Silverado HD Review: Auto Beoordelingen

0
27

GM bijgewerkt de zware pick-up truck lijn in 2011 met een host van mechanische upgrades, maar nu het interieur en exterieur styling is grondig vernieuwd.SNELLE FEITEN

1. Motor: 6.6-liter Diesel met 765 lb-ft koppel en 397 kw.

2. Transmissie: Allision 1000 Zes-Snelheid Van De Auto.


3. Max sleeptouw beoordelingen: 23,200 lbs. vijfde-wiel sleeptouw, 7,374 lbs. payload, 19,600 lbs. achter hitch.


4. Prijs: vanaf $32,405. Getest op $66,160.


Een nieuwe look wraps de Silverado en Sierra HDs, maar net als alle Chevy pick-ups, dit is afhankelijk van de evolutionaire styling en blijft nogal conservatief. De meeste van de truck ziet komen rechtstreeks uit de half-ton, net zoals de ingewanden, maar er zijn een paar belangrijke verschillen.


Nieuwe Stijl

De eerste, en meest voor de hand liggende, zijn de twee dikke verchroomde stangen die nu sieren de grille van Chevrolet HD. Hoewel de front-end lijkt te hebben van meer vlakke metalen duwen door de lucht, deze truck is eigenlijk aerodynamischer dan de vorige generatie.


Als voor de GMC, de truck ziet eruit als een groter halve ton, dat is te zeggen, ze lijken bijna identiek, behalve voor de grootte.


Download de Flash Player om deze speler te zien.


En een laatste leuke touch, de Duramax badges gemonteerd op de motorkap zijn vernieuwd en nu stijgen uit de motorkap een goed kwartaal-inch, waardoor de diesel-aangedreven trucks een gefrijnde badge.


Oude Motoren, Dezelfde Grote Kracht

2014 Chevrolet Silverado HD exterior 3


Motor en transmissie keuzes overgedragen van de oude vrachtwagens, dat is niet een slechte zaak. Chevrolet geregeld een head-to-head vergelijking in de heuvels van Arizona tegen zowel een Cummins-aangedreven Ram zware en een Ford Super Duty met de 6,7 liter Power Stroke en GM ‘ s HD liep weg van de andere twee, terwijl het beklimmen van een zes procent rang.


6.6-liter Duramax diesel maakt nog steeds 765 lb-ft koppel en 397 kw en is gedekt uitsluitend aan een Allison 1000 zes-versnellingsbak. De motor van de basis, die de neiging heeft minder populair, is een 6.0-liter benzine V8 produceert 360 pk en 380 lb-ft koppel. Chevy zegt dat het meestal verkoopt die vrachtwagens fleet kopers die geïnteresseerd zijn in de basis trim vrachtwagens, zoals iedereen die geïnteresseerd is in het doen van een bijzonder zwaar trekken gewoon moet stoten naar de diesel.


Het rempedaal voelt is verbeterd en vertrouwenwekkend remvermogen. De top van de pedalen voelt licht, met het vlees van het pedaal wordt gevonden halverwege met de geleidelijke verhoging van de weerstand. Zware trucks hebben de neiging om gevoelig remmen en Chevrolet heeft een prachtige klus te vermijden dat u zonder het opgeven van het gevoel van ernstige stopping power.


Helpen op de Heuvels

2014 Chevrolet Silverado HD and GMC Sierra HD


Chevy ook een upgrade van haar auto-grade remsysteem om een betere controle van het gewicht op de heuvels. Het werkt door middel van door de Allison transmission en de diesel uitlaat rem te houden van de truck op een constante snelheid tijdens de reis bergafwaarts. Tijdens het testen van de rang remmen bleek te zijn goed ingesteld en altijd in staat met de truck op de gewenste snelheid, zelfs met een 13.000-lb trailer aangesloten op de achterkant.


De bijgewerkte uitlaatrem, dat is eigenlijk een variabele schoepen turbocompressor die fungeert als een uitlaatrem, is een van de stilste in elke HD. Het is ook handmatig te regelen, met een schakelaar op de middenconsole om het te activeren.


2014 Chevrolet Silverado HD exterior 7 Bergop slogs worden geholpen door de toevoeging van hill-hold assist, die zorgt dat de truck rollen naar achteren bij het starten op een helling en is gekalibreerd – zoals alles op deze truck te houden tonnen gewicht… Letterlijk. Terwijl ik niet de kans om te slepen met de truck op zijn maximale capaciteit, het voelde sterk genoeg met de trailer die ik had om te verwachten dat het zou volledig in staat is zijn waardering.


De laatste update die eigenlijk verandert de werking van de truck is een herziene versie stuur het gevoel, dat als het rempedaal is vrij progressief. In het midden is er een grote dode zone, dat is eigenlijk te groot voor mijn smaak, maar als je in het meer feedback en mid-draai het voelt solide aan.


Interieur Heruitvinding

2014 Chevrolet Silverado HD interior 1


Nu, zoals gezegd, het interieur van de HDs komt rechtstreeks uit de nieuwe half-ton pickups en net als in de vrachtwagens, het maakt deze zware taken zeer gastvrije plekken om te besteden aan lange reizen. Chevy ‘ s Mijnlink infotainment werkt goed en is gekoppeld aan een responsieve acht-inch touchscreen, terwijl connectiviteit is er in overvloed met vijf USB-poorten, drie 12 volt opladen van poorten en een 120-volt geaarde stopcontact.


2014 Chevrolet Silverado HD interior 2 De op het stuur gemonteerde bedieningselementen hebben een tactiele gevoel dankzij het rubber dat jassen hen en de 4,2-inch color info display tussen de meters is eenvoudig te doorbladeren en te begrijpen. Een andere handige toevoeging gaat om het info scherm van dit jaar, een diesel exhaust fluid (DEF) vloeistof meter. Het wordt berekend in een percentage, en de vrachtwagen zal beginnen met de waarschuwing over een laag DEF 1.000 mijl voordat het is de tijd te vullen. Het is ook vermeldenswaard dat de tank is ontworpen om opnieuw te worden gevuld in combinatie met regelmatige verversen van olie. De vuldop is onder de kap, en is niet bijzonder moeilijk te krijgen, maar het zou leuk zijn om naast de brandstoftank, zoals in de competitie.


2014 Chevrolet Silverado HD interior 11 Interieur veranderingen zijn niet alleen cosmetisch, want de achterbank is groter gemaakt, en de cabine configuraties zijn iets veranderd dit jaar. GM is het vervangen van de oude extended cab model met wat zij noemt de nieuwe dubbele cabine, waardoor de zelfmoord deuren in het voordeel van de nieuw front-scharnierende deuren. De crew cab is het andere model dat groeit, het verkrijgen van twee centimeter beenruimte, die voorziet in een grote achterbank.


Twee nieuwe bed configuraties, een 6,5 – en acht-voet versie zijn nu beschikbaar en ze zijn uitgerust met de laatste in bed tech van het algemeen, inclusief de bumper geïntegreerde stappen, LED-verlichting in het bed, en een spray-op bed liner direct beschikbaar vanuit de fabriek.


Comfortabel en Rustig

2014 Chevrolet Silverado HD exterior 8


Dankzij aerodynamische verbeteringen, nieuwe ingelegde deuren en toegevoegd geluiddempende, dit is de stilste GM HD nog niet, en het is ook een van de stilste ten opzichte van de concurrentie. Het te ontdoen van een aantal van de klassieke diesel rumble dat velen van ons zo genieten, maar je kan niet klagen over de rustige rit.


Honderden mijlen weg te smelten achter het stuur van de truck, zelfs met meer dan 13.000 kg hitched tot het vijfde wiel. Dat is ongeveer de helft van de vrachtwagen van de 23,200 pond vijfde-wiel tow rating, en het voelt licht aan de achterzijde. Het duwen van het gewicht dat aan de limiet waarschijnlijk niet zou aanleiding maken, of dat is tenminste hoe zeker deze pick-up voelde tijdens het slepen.


De lading, de GM-HDs kan omgaan 7,374 pond, terwijl de trucks zijn geschikt voor trek 19,600 op de achter trekhaak. Niets gooiden we bij de truck leek te verstoren van de aandrijflijn of behandeling.


2014 Chevrolet Silverado HD exterior 4 Basisprijzen blijft bijna stilstaand voor de vrachtwagens, die beginnen bij $32,405, een leuke touch gelet op de nieuwe content. Sommige pakketten in de hogere uitrustingsniveaus zijn gesprongen door een grotere marge, omdat deze vrachtwagens zijn gevuld met meer technologie dan ooit tevoren.


Bijvoorbeeld, de vier-wheel drive Silverado 3500 LTZ gebruikt voor het trekken van de trailer hierboven genoemde kosten $66,160 getest, met inbegrip van de levering.


De Uitspraak

2014 Chevrolet Silverado HD exterior 2


De combinatie van een geweldig interieur, samen met een stille en comfortabele rit brengt de Silverado al stellaire aandrijflijn naar de moderne tijd. Plaats een inhaalslag om de verpakking, het springen kikkers de strijd om het segment van de beste.