2015 Chevrolet Tahoe Review: Auto Beoordelingen

0
40

Ruim tachtig jaar geleden General Motors had een nieuw idee. Wat als één van de vennootschap truck chassis was getrouwd met een multi-passagier wagen lichaam? Het concept leek eenvoudig genoeg en in 1935 begonnen met het verkopen van Chevrolet Suburban aan het publiek.

SNELLE FEITEN

Motor: Vermogen voor de Tahoe komt uit een 5,3 L V8 maken van 355 pk en 383 lb-ft koppel.Transmissie: Alle Tahoes komen met een zestraps automatische transmissie en een keuze uit achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Brandstofverbruik: 2015 Tahoe is officieel geclassificeerd op 16 MPG in de stad en 23 MPG op de snelweg.

Prijzen: De 2015 Chevrolet Tahoe begint bij $45,595 na bestemming lasten, met LTZ-modellen op $65,595.

Twaalf generaties later, de grote boxy brute soldaten op de uitbreiding naar een volledige familie van Suv ‘ s, met inbegrip van de iets kleinere Tahoe en GMC Yukon evenals de luxe Cadillac Escalade.

Sommigen beschouwen deze trucks worden verouderde dinosaurussen worstelen harder dan Blackberry te blijven relevant in de wereld van vandaag. Echter, ondanks de dalende omzet, is er nog een specifieke klant in de kern, dat houdt van deze doe-het-alle vrachtwagens. Vorig jaar is de verkoop van de Chevrolet Tahoe eigenlijk herstelde zich een beetje en 83,502 met deze body-on-frame giganten werden verkocht. Zijn de verkoop van de Tahoe corporate neven en GM drie kwart van de full-size SUV-segment.

Schokkend! Nieuwe Tahoe Volgt de Release van Nieuwe Silverado

Zo voorspelbaar als een aflevering van the Dukes of Hazzard, met een all-nieuwe Silverado aankomst van vorig jaar, wisten we allemaal een vernieuwde Tahoe zou zeker volgen voor 2015.

Goed ontworpen kan worden een beetje een stretch.

Download de Flash Player om deze speler te zien.

Deze Sport Hulpprogramma ‘ s heb nooit echt afgedwaald van dezelfde formule sinds dag één, ontvangen alleen de noodzakelijke updates hier en daar te blijven actueel.

Dat betekent niet dat de nieuwe Tahoe is niet een grond-up van het herontwerp. Het is in wezen alle nieuwe van de banden aan de dakdrager. Echter, het is gemakkelijk herkenbaar als het behoudt dezelfde boxy vijf-deurs vorm sieren dit voertuig sinds 1995. Afgezien van de interessante nieuwe geveegd koplampen, de SUV is niet zo groot als het 2013-model, maar is een beetje langer en een beetje breder. Voeg in een bredere achterzijde track en de bijgewerkte Tahoe heeft een meer geplant en agressieve look. Een keuze van drie wiel opties worden aangeboden in 18-, 20 – en 22-inch maten.

Nieuwe V8, Dezelfde Verplaatsing

2015 Chevrolet Tahoe Exterior 6

Om het simpel te houden, de Tahoe zal beschikbaar zijn in drie bekende uitrustingsniveaus: LS, LT en LTZ. Alle vrachtwagens wordt een nieuw lid van de EcoTec3 familie van motoren, een 5,3 L V8 maken van 355 pk en 383 lb-ft koppel. Het is gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie voor zowel achterwielaandrijving en vierwielaandrijving modellen.

Zelfs met een 35 pk vermogen hobbel over het oude model, de 5,3-liter is alleen maar passend in het nieuwe Tahoe. We waren in staat om te proeven van de 420 pk 6.2-liter V8 gevestigd in de GMC Yukon Denali en de extra klap van de macht is van harte welkom in een vrachtwagen van deze omvang, met name gelet op de grotere motor is gecombineerd brandstofverbruik waardering is alleen nominaal een mpg erger dan de 5,3-liter.

De Tahoe heeft altijd een perkament voor gas en de nieuwe truck is niet anders. Om te helpen houden het brandstofverbruik onder controle, met alle trucks hebben een aluminium motorkap en achterklep evenals ingelegde deuren die passen in het lichaam, in plaats van op de top van het lichaam voor een betere aerodynamica. Dit maakt het mogelijk de meer krachtige 2015 Tahoe officieel worden beoordeeld op 16 MPG in de stad en 23 MPG op de snelweg voor rear-wheel-drive-modellen. Dat is een MPG beter in de stad en twee meer MPG op de snelweg dan 2013 model.

Een Goede Robuuste SUV

2015 Chevrolet Tahoe Exterior 1 Die verdrietig op het bedrag van de body-on-frame Suv ‘ s die worden zachter unibody crossovers, hier is uw truck. Het is een twee-bereik transfer case en optioneel geïntegreerde aanhangwagen rem controles die moeten komen van pas als de Tahoe kan trekken 8,600 lbs. in rear-wheel-drive-configuraties en 8,400 lbs. met vier-wiel aandrijving versies.

Als de Chevrolet Silverado en GMC Sierra vorig jaar geïntroduceerd, de nieuwe Tahoe heeft grote vorderingen gemaakt in het elimineren van buiten lawaai, trillingen en hardheid. We verwachten veel, maar waren nog steeds verbaasd over hoe rustig deze grote truck was geworden. Onze testwagen was de LTZ trim, waaronder GM ‘ s magnetic ride control schorsing. Het maakt van deze zware SUV nogal een doetje als het gaat om weg wijzen. Alle hobbels, kuilen en gebroken wegen waren niet mogen worden verzonden in de cabine dankzij deze truc schorsing. Helaas hebben we niet de kans om te proeven van een LS of LT Tahoe met de reguliere schorsing als we zijn benieuwd of het rijdt ergens in de buurt zo goed als de magnetic ride setup.

Luxe Binnen-en Afwezig zijn van Teal Stiksels

2015 Chevrolet Tahoe Interior 1

Het interieur van de nieuwe Tahoe is een nieuwe styling richting voor de toekomst Chevrolet Crossovers en Suv ‘ s. Er is een merkbare verbetering in het gebruikte materiaal als de manier waarop alles in elkaar zit. Goedkope kunststoffen en zachte binddraad (vooral teal) niet langer domineren het interieur van de SUV. De Tahoe is een lange weg van de meer utilitaire wortels in het midden van de jaren 1990.

De prijzen voor de 2015 Chevrolet Tahoe LS 2WD begint bij $45,595 na bestemming lasten, dat is een stijging van ongeveer $4,000 over de 2013-versie. Onze geladen Tahoe LTZ 4WD kwam uit op $67,040 dankzij opties zoals de Zon, Entertainment en de Bestemming van het pakket, evenals het Maximale vervoer op een aanhangwagen pakket.

Spaced Out

2015 Chevrolet Tahoe Exterior 2

Dit voertuig heeft altijd al over het vervoeren van mensen, goederen en de oneven trailer. De beenruimte in de tweede rij is gegroeid van twee centimeter ten opzichte van het oude model. Derde rij van beenruimte is nog steeds een beetje krap in de Tahoe op 24.8-inch en degenen die geïnteresseerd zijn in het regelmatig transporteren van volwassenen terug zal er waarschijnlijk wilt kijken in een Buitenwijk die een meer leefbare 34.5 cm beenruimte. Maximaal 9 personen kunnen worden vervoerd in de Tahoe als elke rij wordt aangeboden in drie-passagier bank configuraties. Onze testwagen was een zeven-passagier model met zetels in zowel de eerste en tweede rij. We waren in staat om twee zes-voet-plus medewerkers in de middelste rij stoelen met voldoende hoofd -, been-en schouderruimte te sparen.

Blijf up-To-negen mensen te entertainen, niet minder dan zes USB-poorten en zes stopcontacten kunnen worden optie in de Tahoe evenals een 110-volt drie polige stekker. Wanneer het gaat om het vervoeren van spullen, voor de eerste keer ooit, de Tahoe is voorzien van de tweede en derde rij stoelen die plat te vouwen-ish op de vloer voor het produceren van een kolossale 95 kubieke meter vracht kamer.

De Uitspraak

2015 Chevrolet Tahoe Exterior 5

Als dit klinkt bekend, dat komt omdat het is. Zoals we al zeiden, de Tahoe echt niet afgedwaald van dezelfde formule die is gebruikt voor decennia. De verwachte updates zijn hier en daar te houden van de truck relevant, maar andere dan dat, het is business as usual.

En dit is niet verwonderlijk als niets baanbrekend is gebeurd in de full-size SUV-segment in heel wat tijd. Naast een nieuwe motor in de Ford Expedition dit jaar, de meeste grote Suv ‘ s nog niet is aangeraakt door hun respectieve fabrikanten in jaren. Het simpele feit Chevrolet heeft de moeite genomen om het verbeteren van de Tahoe, is reden genoeg voor een feestje en dient voldoende te worden in het houden van een dedicated consument base terugkomen voor meer.