Auto deal van de week: Kia Venga

0
29

Kia Venga 2012 front quarter on road

Kia is het aanbieden van £1,600 uit de Venga 1.

De prijzen voor de Kia Venga 1 beginnen bij £9,995 voor de 1.4 1 ISG manuele vijf-deurs hatchback, maar er zijn besparingen van rond de £1000 op de meeste modellen in de Venga bereik.
De Venga 1 voorzien van getint glas en aero-blade voorste ruitenwissers. Op het stuur gemonteerde bedieningselementen, een zes-luidspreker stereo-installatie en USB-poorten zijn standaard, evenals een trip computer, terwijl de Venga 3 beschikt over Bluetooth met muziek streaming, het omkeren van de sensoren en een iPod-kabel.

Kia bewijst dat een kleine auto groot kan zijn op het praktische met een royale boot en ruime interieur, evenals het aanbieden van comfort met veel ruimte en beenruimte, met een verschuifbare achterbank de mogelijkheid bieden meer beenruimte of extra draagkracht.

Vrede van de geest is geholpen door tal van veiligheidsvoorzieningen standaard, zelfs op de laagste spec-modellen, inclusief ABS met Break Assist Systeem, motor-aangedreven stuurbekrachtiging en versnellingspook indicator, evenals twee frontale airbags, ISOFIX-houder voor kinderzitjes top tethers en anker-en gevelbevestigingen, en de impact-sensing automatische deur ontgrendelen.

Het kleine formaat van de auto, lichte en precieze besturing en een soepele schakelovergangen betekenen dat de Venga is groot in de stad, en biedt een goed zicht op de weg. De rit weekt up hobbels en kuilen.

Kosten van de verzekering voor de Venga zijn laag, net als het onderhoud van wissels, en, in combinatie met de prijzen aan bieden, is de kleine Kia perfect gevoel als een stad runabout.

Bezoek www.kia.co.uk voor verdere details. Om de volledige Kia bereik, zie de CarBuyer Kia beoordelingen pagina.