BMW 2002 Hommage Ser Ännu Bättre i Orange och Svart

0
34

BMW är att presentera en uppdaterad design för att studera vid årets Pebble Beach Concours d ‘ Elegance.

Som ett steg att glänsa i rampljuset tillbaka över BMW: s framgångsrika historia med turboladdade motorer, BMW 2002 Hommage en hyllning till den ursprungliga BMW 2002 turbo som blev den första serietillverkade bilen i Europa med en turboladdad motor. Denna speciella design studien är nästa kapitel i en berättelse som började med BMW 2002 Hommage som presenterades vid Concorso d’Eleganza Villa d ‘ Este i Maj.

Plockar upp där den slutade tidigare i år, BMW gav det en ny orange och svart färg system, medan hjulen kontrast i en ljusare nyans av orange. Grafik har lagts till i hela fordonet, vilket innebär dess hyllning till 02. Lägga till en extra stämpel av klass till bilen är guld-färgade bromsok med M logo på alla fyra hörnen.

2016 Monterey Bil Vecka Täckning

“BMW 2002 Hommage firar extraordinära bedrifter av teknik som BMW turbo-tekniken bygger och åter tolkar dem i form av en design för att studera”, säger Karim Habib, chef för design BMW Bilar. “Med sin ikoniska orange/svart lack, bilen har en färgsättning och målning synonymt i medvetandet hos många motorsport fans med de triumfer av 1970-talet.”

Diskutera denna berättelse om vår BMW-Forum