BMW 2002 Hommage Ziet er Zelfs nog Beter in Oranje en Zwart

0
37

BMW presenteert een nieuw design studie die dit jaar op het Pebble Beach Concours d ‘ Elegance.

Als een beweging om te schitteren in de spotlights terug over BMW ‘ s succesvolle geschiedenis met turbomotoren, de BMW 2002 Hommage hommage aan de originele BMW 2002 turbo, dat werd de eerste in serie geproduceerde auto in Europa met een turbo motor. Dit bijzondere ontwerp studie is het volgende hoofdstuk in een verhaal dat begon met de BMW 2002 Hommage die werd gepresenteerd op de Concorso d’Eleganza Villa d ‘ Este in Mei.

Het oppakken van waar het gebleven van eerder dit jaar, BMW gaf het een frisse oranje en zwarte kleurstelling, terwijl de wielen contrast in een lichtere tint oranje. Graphics zijn toegevoegd in het hele voertuig, betekenende, haar eerbetoon aan de 02. Het toevoegen van een extra stempel van de klasse van de auto zijn goudkleurige remklauwen dragen van de M logo op alle vier de hoeken.

2016 Monterey Auto Week Dekking

“De BMW 2002 Hommage viert de buitengewone prestaties op het gebied van engineering op die BMW turbo-technologie is gebaseerd en opnieuw interpreteert ze in de vorm van een studie,” zei Karim Habib, hoofd design van BMW Auto ‘ s. “Met zijn herkenbare oranje/zwarte lak, de auto heeft een kleurencombinatie en design synoniem in de hoofden van veel motorsport fans met de triomfen van de jaren 1970.”

Bespreek dit verhaal op onze BMW Forum