Cadillac Escala Begreppet Förhandsvisningar Framtiden för Amerikansk Lyx

0
29

Cadillac har presenterat ett nytt koncept på Pebble Beach Concours d ‘ Elegance.

Kallas Escala Begrepp, förhandsvisningar nästa evolution av Cadillac design och samtidigt visa det hantverk och teknik som utvecklas för framtida modeller. Namnet kommer från det spanska ordet för “skala” och fordonet är ett begrepp för en större, mer elit och uttrycksfulla följeslagare till den nya Cadillac CT6. Det är också den tredje i en serie begrepp den Amerikanska biltillverkaren har debuterade på Pebble Beach på senare år, gå med i Ciel cabriolet och Elmiraj coupe.

Utformad för att vara både en förarens bil och en härlig flaggskeppet sedan, den stora fyrdörrars-konceptet har en expansiv listpris design som understryker bilens betydande omfattning och mångsidighet. Dess totala längd åtgärder vid 210.5 inches, vilket gör det ungefär sex centimeter längre än CT6.

2016 Monterey Bil Vecka Täckning

Up front, det är en tre-dimensionell precision mönster i galler design, medan 22-tums hjul med två lager av ekrar har varit skruvas i varje hörn. Under huven finns en 4.2 nya-liters twin-turbo V8-motorn, som är en prototyp av ett nytt system för närvarande under utveckling för framtida modeller.

På insidan, Cadillac har en “dubbel personlighet” interiör med framsidan fokuserat på modern teknik, medan baksidan ger avkoppling för passagerare. Det finns tre böjd OLED-skärmar framträdande plats i den främre delen av kabinen, med mycket tunn och böjd visar lager framför föraren. Det utbud av skärmar befästa traditionella körning mätare kluster med mittkonsol i en integrerad enhet.

Också förhandsvisning av nya mönster för anslutning och kontroll, Escala Begreppet har ett system som har en central kontroll-modul som gör det möjligt för föraren att använda taktil kommandon förutom röst och gest kontroll. Inuti regulatorn är Cadillac ‘ s “flygande Gudinna” – ikonen, en nick till varumärket lysande kulturarv.

“Escala är ett begrepp med två tydliga mål”, säger Johan de Nysschen, vd för Global Cadillac. “För det första, Escala är en avsiktsförklaring för nästa iteration av Cadillac design språk, och även tekniska begrepp i utveckling för kommande Cadillac modeller. För det andra, Escala bygger Cadillac ‘s målsättning karaktär, vilket signalerar varumärket är tillbaka till toppen av premium”.

Diskutera den här historien på vår Cadillac Forum