Cadillac Escala Concept Previews van de Toekomst van de Amerikaanse Luxe

0
36

Cadillac heeft onthuld een nieuw concept op het Pebble Beach Concours d ‘ Elegance.

Genaamd de Escala Concept, previews van de volgende stap in de evolutie van Cadillac ontwerp terwijl het tonen van het vakmanschap en de technologie wordt ontwikkeld voor de toekomstige modellen. De naam komt van het spaanse woord voor “schaal”, en het voertuig is een concept voor een grotere, meer elite, en expressievere metgezel om de nieuwe Cadillac CT6. Het is ook de derde in een reeks van begrippen in de Amerikaanse automaker heeft debuteerde op Pebble Beach in de afgelopen jaren, de toetreding tot de Ciel converteerbare en Elmiraj coupe.

Ontworpen om zowel een auto en een heerlijke vlaggenschip sedan, de grote vier-deur concept heeft een uitgebreide liftback ontwerp dat de nadruk legt op de auto ‘ s een aanzienlijke omvang en veelzijdigheid. De totale lengte van de maatregelen op 210.5 centimeter, waardoor het ongeveer zes centimeter langer dan de CT6.

2016 Monterey Auto Week Dekking

Aan de voorkant is er een drie-dimensionale precisie patroon in de grille, terwijl 22-inch wielen met twee lagen van de spaken zijn vastgeschroefd op elke hoek. Onder de motorkap is een nieuwe 4.2-liter twin-turbo V8-motor, die is een prototype van een nieuw systeem is momenteel in ontwikkeling voor de toekomstige modellen.

Aan de binnenkant is de Cadillac heeft een ‘dubbele persoonlijkheid’ interieur met de voorzijde gericht op de moderne technologie, terwijl de achterzijde biedt ontspanning voor de passagiers. Er zijn drie gebogen OLED-schermen prominent op de voorkant van de cabine, met een zeer dunne en gebogen displays lagen in de voorkant van de bestuurder. De reeks van schermen consolideren van de traditionele rijden meter cluster met de center stack in een ge├»ntegreerde unit.

Ook een voorbeeld van nieuwe ontwerpen voor connectiviteit en controle, de Escala-Concept is een systeem dat is voorzien van een centrale controle module die het mogelijk maakt de driver om te gebruiken tactiele opdrachten naast spraak en gebaren bediend kan worden. In de controller is Cadillac ‘ s “vliegende Godin” – icoon, een knipoog naar het merk van de illustere erfgoed.

“Escala is een concept met twee duidelijke doelstellingen,” zei Johan de Nysschen, president van de Global Cadillac. “Ten eerste, Escala is een verklaring van de intentie voor de volgende iteratie van de Cadillac design-taal, en ook technische concepten in ontwikkeling voor de toekomst Cadillac modellen. Ten tweede, Escala bouwt Cadillac ‘ s ambitieuze karakter, het signaleren van het merk terug te keren naar het hoogtepunt van de premie.”

Bespreek dit verhaal op onze Cadillac Forum