Gebruikt buyer ‘ s guide: Audi R8

0
36

Audi R8 front static

De Audi R8 is meer betrouwbaar en bruikbaar is dan de meeste rivaal supercars

Uitspraak

Je kunt het niet uitvoeren van een R8 op een krap budget, en je zult niet past in elke kasten in, maar het is nog steeds slechts ongeveer net zo betaalbaar en praktisch zijn als supercars krijgen. Het ziet er ook zo dramatisch als iets met een Ferrari badge, maar het is prachtig aangelegd en zeer eenvoudig te gebruiken – u betaalt minder uitvoeren dan een van zijn belangrijkste rivalen. Dus als je in de gelukkige positie om te kunnen kopen en het uitvoeren van een supercar, het is moeilijk om te denken van een goede reden voor het vermijden van de R8.

Het invoeren van een nieuwe klasse kan eindigen vaak in tranen, maar als Audi onthulde haar allereerste supercar in 2006, meer dan kwamen de goederen. Zij legerden zich tegen een aantal gevestigde en staat rivalen, de Audi R8 is niet gelijk de meeste van hen dat het beter was.

Maar ondanks de echte supercar uiterlijk en prestaties, de R8 is even gemakkelijk te gebruiken als een A3-of A4-formaat, terwijl de lopende kosten zijn veel lager dan bij concurrenten. Zo zou dit de perfecte supercar?

Geschiedenis

De R8 debuteerde in 2003 als de Le Mans concept, maar de uiteindelijke productie versie niet komen pas in de herfst van 2006. De eerste BRITSE auto ‘ s verscheen in het voorjaar van 2007.

Eerst kon je alleen kopen een V8 Coupe, maar een V10 Coupé werd in het voorjaar van 2009, gevolgd door de V10 Spyder een jaar later. Het is lichter, krachtiger en meer gericht R8 GT Coupé kwam in de zomer van 2010; een jaar later was er een GT Spyder, ook.

Ondertussen, in de zomer van 2010 zag ook de komst van een V8 Spyder. Een herziene versie van de R8 verschijnt begin volgend jaar met een nieuwe dual-clutch vak en meer krachtige V10-motor.

Alternatieven

De achter-motorige Porsche 911 is de R8 ‘ s grootste rivaal, omdat het goed gebouwd, sublime om in te rijden en zeer snel, zelfs in de standaard vorm. Top-of-the-range versies zijn ongelooflijk snel.

Elders, de front-motorige Aston Martin V8 Vantage en de DB9 zijn allebei prachtig ontworpen, fantastisch geluid en drive briljant.

Als u liever een midden-motorige auto, de Lamborghini Gallardo komt met een V10-motor. Het is snel en gemakkelijk beschikbaar zijn en gebruikt worden, maar de exploitatiekosten zijn hoog. Ook een bezoekje waard is de galleria Ferrari F430. Het is verbazingwekkend om te rijden, prachtig gebouwd en sensationeel vormgegeven, maar het is erg duur om te kopen en uit te voeren.

Pagina ‘ s

  • 1
  • 2
  • 3
SHARE
Previous articleAbarth 695 Fuori Serie
Next articleJaguar F-Type gelekt