Nieuwe Carrera Digital 124 Klassieke Snelheid slot

0
26

Carrera Digital 124 Classic Speed slot set

Als je niet kan wachten tot juni voor de Le Mans 24 Uur, slot car maker Carrera is gestart met een nieuw slot.

De £350-pakket bevat twee legendarische race auto ‘ s: de Golf-liveried Porsche 917K, die werd gedreven door Jo Siffert en Derek Bell in 1971 de Daytona 24 Uurs race, en het 1966 Ford GT40 die behaalde de overwinning bij de Le Mans endurance evenement van 1966 tot 1969.

Beide auto ‘ s zijn 1:24 schaal; de Porsche functies werken xenon koplampen aan de voorkant, terwijl de GT40 heeft voor-en achterverlichting.

Je krijgt 9.3 meter van het spoor in de doos, en terwijl de lay-out niet opnieuw Daytona of Le Mans, het is een variatie op de klassieke acht lay-out. Er zijn meerdere inhalen secties en een brug, maar je hebt veel ruimte – wanneer aangelegd, het circuit duurt maximaal 2,5 meter van 3,1 meter.

U kunt race-maximaal vier auto ‘ s op hetzelfde moment, en de draadloze controllers zeggen dat er geen kabels verstrikt raken. De 2,4 GHz mobiele telefoons zijn oplaadbare en lithium-ion batterijen voor een maximale levensduur en prestaties.

Zoals we gewend zijn van een Carrera slot van de auto te stellen, er zijn gedetailleerde instructies, balusters en onderdelen inbegrepen.

Plus, Carrera heeft ook de nieuwe Ultimate Race, die bevat dezelfde track, maar verschillende auto ‘ s: de Audi R8 LMS van 2011 de 24 Uur van Spa en het Team Falken Porsche GT3 RSR. Deze auto ‘ s zijn apart verkrijgbaar, ook. Voor meer info, zie www.hobbyco.net.