Nissan Note 2013 release datum en prijs onthuld

0
25


6

De nieuwe Nissan Note is beschikbaar om nu te bestellen, en de prijzen beginnen vanaf € 11,900

De prijzen voor de nieuwe Nissan Note aangekondigd, met de entry-level Visia model nu leverbaar vanaf € 11,900.

De Opmerking krijgt van de 15-inch stalen wielen, centrale vergrendeling, cruise control en electr. bedienbare ramen standaard voorzien van air-conditioning, lichtmetalen wielen en een Bluetooth komen op de Acenta-specificatie.

De Acenta Premium specificatie van de kosten van £14,150, en voorzien van sat-nav, climate control, een optionele 360-graden camera voor parkeren een stuk makkelijker en het veiligstellen van de auto.

Top-spec Tekna specificatie modellen kosten tussen de £15,950 en komt met de camera systeem standaard lederen bekleding, keyless start, automatische airconditioning, lane departure warning en moving object detector waarschuwt dat als een persoon loopt op het pad van de auto tijdens het achteruitrijden.

De nieuwe Nota is het hetzelfde formaat als het uitgaande model, zij het met een iets lager dak. Echter, boot ruimte stijgt van 280 tot 300 liter.

Het is gebaseerd op een grotere versie van de Nissan Micra, en biedt een keuze uit drie motoren. De eerste is een 79bhp 1.2-liter benzine die 60.1 mpg economie en produceren van 109 g/km uitstoot. Deze motor is alleen beschikbaar met een automatische versnellingsbak.

Er is ook een supercharged versie van dezelfde motor met 97bhp, brandstof economie van 65.7 mpg en 99g/km CO2-uitstoot. De enige diesel is een 1,5-liter motor die stoot 95 g/km CO2 en geeft 78.5 mpg.

Het wordt gebruikt om een rivaal voor de supermini Mpv, zoals de Honda Jazz, maar Nissan beweert dat het nieuwe model zal meer van een challenger voor hatchbacks als de Ford Fiesta en de Volkswagen Polo.

Dat betekent dat de nieuwe Note krijgt een gladdere, zachtere uitstraling dan zijn voorganger. Het heeft een kenmerkende grille die kruist met de swept-terug koplampen, terwijl de staart-lampen zijn meer rechtop versies van degenen die op de Nissan Juke.

De nieuwe Nissan Note is gebouwd in de fabriek van het bedrijf in Sunderland, Engeland, en is beschikbaar om nu te bestellen. De leveringen starten in oktober, hoewel de auto ‘ s orders met de 1.2-liter benzinemotor zal niet worden geleverd tot januari 2014.

Om de volledige Nissan bereik, zie de CarBuyer Nissan beoordelingen pagina.