Nya Biologiska iPhone och iPad fall

0
41

Biologic iPhone bike mount

Biologiska har lagt till en ny bike mount designad för iPhone 5.

Om din resa kombinerar fyra hjul med två, du kan vara svårt att använda din smartphone på väg.

Men Biologiska kan hjälpa till, eftersom det är just lanserat sin nya cykel mount, specifikt designad för iPhone 5, så att du kan använda sat-nav apps medan du rider. Berget är en robust plast också, så det kommer att hålla telefonen säker från stötar och repor.

Det är ett tunt membran som täcker displayen, vilket ger dig full tillgång till telefonens funktioner, även om det regnar. När säkrade, fästet kan vridas horisontellt eller vertikalt och den passar styren eller stjälkar med en maximal diameter på 38 mm och väger bara 102 g. För att passa det, du bara fästa konsolen med hjälp av den medföljande insexnyckel.

För att hjälpa till att skydda din iPad från smuts, smuts och mat (och barn), Biologiska har också infört en offentlig vattentätt fodral, som du kan använda med alla versioner av Apple tablet. Som med iPhone-fäste, den Mjuka Sköld funktioner thin-film membran av windows som gör att du kan använda pekskärm, kamera och knappar medan enheten är gömd inne i locket.

Omslaget i sig är gjorda av ett non-slip nylon som gör din iPad lätt att greppa. Du behöver inte missa något ljud, antingen – det finns ett 3,5 mm audio adapter för att koppla in dina hörlurar till.

De nya produkter som är på rea nu, tillsammans med fästen för äldre iPhones och andra smartphones.

Gå till www.thinkbiologic.com för mer information.