Produkten erbjudanden i veckan: däck, vax och delar

0
82

Euro Car Parts stock

Spara pengar med Tyreman, Smartwax och Euro bildelar

Tyreman är att erbjuda våra läsare fem procent av en uppsättning av Vredestein däck. Affären gäller Ultrac Vorti, och är värt ca £60 för ett set. Det pågår fram till slutet av Mars – besök tyremen.co.storbritannien och använder rabattkod VORTIEXP05 att se vad du kan spara.

Vi har också gått samman med Smartwax att sätta ihop en fantastisk MOMS affär. Det är 20 procent rabatt på allt på smartwax.net när du använder rabattkod AEF13VFM. Affären är giltigt till och med den 25 Mars och innebär en 256g tenn Rimwax kostar £14.78 istället för den vanliga £18.48. Det finns också gratis leverans på alla beställningar över £25.

Slutligen, handlar på nätet kan få 20 procent av priset på alla delar i Euro bildelar. Kampanjen syftar till att uppmuntra förare att åtgärda eventuella problem på sina bilar innan man beger sig ut på farliga vägar orsakade av vintervädret. Logga in på www.eurocarparts.com för att se de erbjudanden som erbjuds.