SEAT Cordoba TDI Sport

0
34

Neem een staat hatchback, voeg een enorme boot en wat krijg je? In ZITTING van de zaak het is de Cordoba, en deze nieuwe versie zal raken van de showrooms in het volgende voorjaar. We sprongen in het begin om te zien wat de nieuwsgierige supermini salon is alles over.

Uitspraak

De Cordoba is een fijne auto met een grote boot, maar het is moeilijk om te zien wie zal het kopen van een sedan versie van de Ibiza. De sterke motor line-up van beroep, maar slechte laden toegang en strakke achterste limiet voor schijfruimte bruikbaarheid. Als je van het uiterlijk en niet wilt uitkomen, deze STOEL kan het zinvol zijn. Jammer dat er geen coup in een staat hatchback, voeg een enorme boot en wat krijg je? In ZITTING van de zaak het is de Cordoba, en deze nieuwe versie zal raken van de showrooms in het volgende voorjaar. We sprongen in het begin om te zien wat de nieuwsgierige supermini salon is alles over.

Buiten de nieuwkomer draagt alle kenmerken van de moderne dag Zitplaatsen. De voorkant is identiek aan die van de Ibiza ‘ s, terwijl een hoge achterkant taille bootst de stijl van de vorige versie, aangebracht in 1999. Helaas, het onderscheidend verheven bootline beperkt naar achteren visie tijdens het parkeren. Helaas, de nieuwkomer zal niet paaien een twee-deurs coup

Belangrijke specificaties

* Op de verkoop van Mei/juni 2003, voor een prijs van £10.000 en 14.000 pond
* 1.4 S, 1.9 100bhp S diesel en 1,9 130bhp Sport diesel beschikbaar