Skoda Octavia estate onthuld

0
30

Skoda Octavia estate 2013 rear quarter news

De nieuwe Skoda Octavia estate heeft geopenbaard, voorafgaand aan zijn debuut op de autosalon van Genève.

De nieuwe Skoda Octavia estate is 90 mm langer en 45 mm breder dan zijn voorganger. De wielbasis is gegroeid met bijna 110mm, waardoor het de meest ruime Octavia goed dat het bedrijf ooit heeft gebouwd.

De boot zet een nieuw record in zijn klasse, met 610 liter ruimte – dat is 20 liter meer dan in de Octavia hatchback. Het vouwen van de ruggedeelten van de achterbank omlaag verhoogt de totale bagageruimte van de Octavia Landgoed te 1,740 liter 160 liter meer is dan de hatchback.

Net als de hatchback, praktische functies van de Octavia estate voorzien van een dubbelzijdige boot vloermat, uitgebreide netto-bevestigingssysteem, meerdere tas haken, een vuilnisbak en de talrijke fles houders.

Er is ook een ijskrabber gebouwd in de tankdop en een waarschuwing-vest houder onder de bestuurdersstoel.

Daarnaast is het Landgoed omvat het extra handige functies, zoals een kapstok en een externe fold-down functie voor de achterkant rugleuning. U kunt ook vouw de passagiersstoel plat, om het vervoeren van lange voorwerpen gemakkelijk, en er is een berging voor de hoedenplank onder de vloer in de bagageruimte.

Het landgoed zal beschikbaar zijn met dezelfde range van motoren als de hatchback en de gebruikelijke drie Skoda apparatuur niveaus van S, SE en Elegantie worden verwacht. Adaptive Cruise Control, een high-beam assistant, die automatisch de dips de belangrijkste lichtbundel van de koplampen bij een tegemoetkomend voertuig wordt gedetecteerd en vermoeidheid detectie zal ook beschikbaar op bepaalde modellen.

Een efficiënte Octavia estate Greenline, met een CO2-uitstoot van ongeveer 90g/km, komt later in het jaar, maar de kern van de Octavia estate serie zal gaan over de verkoop kort na zijn debuut in Genève, met prijzen vanaf ongeveer € 17,000.

Om de volledige Skoda-gamma, zie de CarBuyer Skoda beoordelingen pagina.