Skoda Octavia estate visade

0
38

Skoda Octavia estate 2013 rear quarter news

Nya Skoda Octavia egendom som har uppenbarats före sin debut på Geneva Motor Show.

Nya Skoda Octavia estate är 90 mm längre och 45 mm bredare än sin föregångare. Hjulbasen har växt med nästan 110mm, vilket gör det den mest rymliga Octavia Egendom som företaget någonsin har byggt.

Boot också sätter ett nytt rekord i sin klass, med 610 liter utrymme – det är 20 liter mer än i Octavia kombi. Fällbara baksätet ryggstöd ner ökar den totala starta utrymme av Octavia Fastigheter till 1.740 rörelseresultat liter – 160 liter mer än kombi.

Som kombi, praktiska funktioner av Octavia fastighet inkluderar en dubbel-sidig starta upp golvmattan, comprehensive net restraint system, flera handbagage, en soptunna och många innehavare flaska.

Det är också en isskrapa inbyggd i bränsletanken påfyllningslock och en varning-vest hållare under förarstolen.

Dessutom egendomen har extra praktiska funktioner, till exempel en klädhängare och en avlägsen vik-down-funktionen för bakre ryggstödet. Du kan också lägga främre passagerarsätet ner platt, för att transportera långa föremål lätt, och det är förvaring för på hyllan under bagagerumsgolvet.

Gården kommer att vara tillgängliga med samma utbud av motorer som kombi, och den vanliga tre Skoda utrustning nivåer av S, SE och Elegans är förväntat. Adaptive Cruise Control, en hög-beam assistent – som automatiskt dips helljus av strålkastarna när en mötande fordon upptäcks – och identifiering av trötthet kommer också vara tillgänglig på vissa modeller.

En effektiv Octavia estate Greenline, med CO2-utsläpp runt 90 g/km, kommer att anlända senare i år, men kärnan Octavia estate utbud kommer att börja säljas strax efter sin debut i Genève, med priser som börjar från £17,000.

För att se hela Skoda sortiment, se CarBuyer Skoda recensioner sida.