Volkswagen Golf 1.6 TDI BlueMotion 5dr

0
34

Volkswagen Golf BlueMotion

Geweldige rij-ervaring en stevige cabine logenstraffen de Golf van de ultra-lage kosten

Vergeet elektrische auto ‘ s en hybrides – er is maar één plaats om te kijken als u wilt dat een kosten-effectieve familie luik. De Volkswagen Golf bewijst dat er leven in de interne verbrandingsmotor nog, want het maakt de meeste van elke liter.

De brandstof-genot van de dorst is het resultaat van jaren van ontwikkeling – met de fijnbewerkte aerodynamica helpen om de luchtweerstand te verminderen, en de zorgvuldig gekozen overbrengingsverhoudingen en lage-rolling-weerstand banden verbetering van de efficiëntie.

Verlaagde ophanging helpt de Golf BlueMotion te glijden door de lucht soepeler dan de gewone modellen, energie die normaal gesproken verloren gaat tijdens het remmen wordt gebruikt om de batterij bijgevuld en er is een vlotte start / stop-systeem om te zorgen dat je niet onnodig branden brandstof bij verkeerslichten. Al deze technologie resulteert in een CO2-uitstoot van slechts 99g/km en verbazingwekkende officiële brandstofverbruik van 74,3 mpg.

Deze indrukwekkende cijfers komen met de toegevoegde bonus van een zeer concurrerend prijskaartje, onbreekbare verpakking en scherpe dynamics, dus het kiezen van de Golf betekent niet dat je hoeft te dragen, uw eco-referenties op de mouw. En het redden van de planeet helpt je ook om geld te besparen, zodat de BlueMotion zin op beide vlakken.

Zijn er nadelen? Goed, de uitrusting zou kunnen zijn royaal en de sport-onderstel resulteert in een stevige rit. Maar je krijgt enthousiaste reacties en geen hybride rivaal kan overeenkomen met de VW voor de bestuurder beroep. Als familie automobilisten willen ontwijken de kosten van de wegenbelasting is dit de auto voor hen.

Details

WAAROM: Pence per km: 45.8

Belangrijke specificaties

* Prijs: € 19,430
* Motor: 1.6-liter diesel, 104bhp
* Transmissie: Vijf-versnellingsbak, een front-wheel drive
* Economie/CO2: 74.3 mpg/99g/km
* 0-62 mph: 11.3 seconden
* Standaard uitrusting: airco, armsteun voor, 15-inch legeringen, start-stop, hill hold-functie, zeven airbags, stabiliteitscontrole

SHARE
Previous articleLexus SC430
Next articleHyundai ix35