Volkswagen Golf R cabriolet zijn de prijzen onthuld

0
32

Volkswagen Golf R cabriolet 2013 front quarter

Prijzen en specificaties voor de nieuwe Volkswagen Golf R cabriolet zijn aangekondigd.

Volkswagen heeft aangekondigd de Golf R cabriolet is de snelste cabriolet het bedrijf ooit heeft geproduceerd.

Net als de Golf R hatchback, de cabrio krijgt een turbo 2.0-liter motor, maar het vermogen staat op 261bhp – 5bhp minder dan de hatchback.

Versnelling van 0-62 mph neemt 6.4 seconden, bijna een seconde trager dan de R hatchback. Dat is aan verschillende factoren, maar de belangrijkste is dat de hatchback heeft een vier wiel aandrijving, terwijl de cabriolet niet. Als gevolg van de cabriolet strijd om de macht aan de weg.

De Golf R Cabriolet krijgt 25mm lager sportonderstel te helpen verbeteren van de behandeling en is alleen beschikbaar met de Volkswagen zeven versnellingen en dubbele koppeling automatische versnellingsbak.

Er is geen twijfel voor andere Golf cabriolet, dankzij de nieuwe voor-en achterbumper, een set side-skirts en de nieuwe LED-dagrijverlichting onder de koplampen. Er is een set chromen uitlaatpijpen aan de achterzijde gemonteerd aan beide zijden van de bumper, in plaats van in het midden zoals ze in de hatchback-versie.

De R wordt geleverd met lederen sportstoelen zijn standaard, geborduurd met ‘R’ logo ‘ s en nieuw knoppen die blauwe gloed. De Golf R cabriolet begint bij £38,770 – meer dan € 8.000 en meer dan de GTI cabriolet uitgerust met dezelfde versnellingsbak en 5.000 pond meer dan de Golf R hatchback.

Om de volledige Volkswagen-gamma, zie de CarBuyer Volkswagen beoordelingen pagina.