2017 Aprilia Shiver 900 Voorbeeld

0
35

Aprilia ‘ s Rilling eerste hit op de scène in 2007 als een 750cc middengewicht naakt, maar had moeite om te krijgen veel aandacht in de markt. Een decennium op en Aprilia heeft eindelijk gezien het passend is om de Huiver een beetje liefde, en het is gedaan in de best mogelijke manier: het geven van meer macht. De invoering van de Aprilia Shiver 900, vandaag onthuld op de EICMA in 2016.

Het delen van dezelfde lange slag 896cc 90-graden V-Twin zien in de nieuwe Dorsoduro 900, de Rilling van de output identiek is aan de Dorso – 95.2 hp en 66.4 lb-ft koppel. Een nieuwe Marelli 7SM ECU is het brein achter de operatie die voorzien van traction control en een herziene ride-by-wire gasklep, die werpt meer dan een pond van gewicht ten opzichte van zijn voorganger.

A bigger engine, updated electronics, better suspension, and revised bodywork are the big talking points for the 2017 Shiver 900.

Een grotere motor, bijgewerkt elektronica, betere vering en een herziene versie van de carrosserie zijn de grote talking points voor de 2017 Rilling 900.

Het instrumentenpaneel is volledig nieuw en is voorzien van een TFT-scherm op een 4,3-inch scherm (dezelfde gebruikt op de Aprilia RSV4 en Aprilia Tuono 1100 V4). Moet u kiezen voor de accessoire Aprilia Multimedia-Platform die het mogelijk maakt de fiets om verbinding te maken met de AMP-app op uw smartphone, het TFT-scherm zal ook de gegevens met betrekking tot inkomend/actieve oproepen op het scherm, evenals informatie met betrekking tot het gebruik van een intercom of een audio-bestanden worden afgespeeld.

Andere nieuwe bits zijn een 41mm Kayaba voorvork met rebound en veervoorspanning te verstellen, en Tuono-geïnspireerd drie-spaaks wielen dat scheren een massale twee kilo van de voor-en bijna drie kilo van de achterkant! Het resultaat van de verminderde roterende massa is zeker een veel betere handling. Tot slot diverse carrosseriedelen zoals het voorspatbord, brandstof tank covers, en achterspatbord zijn alle vernieuwde toch onmiskenbaar Rilling.