2017 BMW G310GS Onthuld op de EICMA

0
27

Vorig jaar op de EICMA kregen we onze eerste glimp van BMW‘s kleinste fiets, de G310R. Dit jaar in Italië zien we de roadster G310R krijgen GS-waardevermeerdering van de grond, vol met verplichte snavel neus, hoekige zijkanten en de two-tone kleurstellingen die zorgen dat het onmiskenbaar als iets maar een BMW avontuur op de fiets.

Andere mods gemaakt om te veranderen van R naar GS omvatten de invoering van een 19-inch voorwiel en Tourance rubber van Metzeler om beter te passen bij off-road-condities, hoewel zelfs BMW leidinggevenden toegeven dat het niet de bedoeling voor hardcore dirt rijden. “Het is niet een echte off-road fiets, natuurlijk,” BMW ‘ s CEO, Stephen Schaller, terloops vermeld ik tijdens een voeg in SoCal een paar weken geleden.

110816-2017-bmw-g310gs-1

Als een G310, dit GS-versie zal worden aangedreven door een brandstof die geïnjecteerd 313cc Één met de ongewone opstelling van de inname komende vanaf de voorzijde van de cilinder in plaats van de achterkant. De uitlaat verlaat achter de cilinder, voordat ze onder het scharnierpunt van de swingarm locatie en een uitlaat aan de rechterkant. De G310GS wordt beweerd dat het produceren 33.5 pk bij 9500 rpm en 20.7 lb-ft koppel bij 7500, net als de G310R en je zou een iets zachtere maar bredere powerband in de GS. BMW claimt een ledig gewicht van 374 pond.

Het voorwiel is geschorst door een omgekeerde vork biedt 7 centimeter van de reis, of ongeveer twee centimeter meer dan op de G310R. Een enkele schok is aangesloten op de lange aluminium achterbrug, ook het aanbieden van 7 centimeter van de reis.

Remkracht wordt geleverd door een radiaal gemonteerde vier-zuiger remklauw met een 300mm schijf aan de voorkant en een twee-zuiger zwevende remklauw met 240mm achter de rotor.

Alle G310s zal worden gebouwd in India door TVS Motor Company, maar BMW is erop gebrand om te weten dat alle aspecten van de fiets werden ontworpen in München, Duitsland.

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking

110816-2017-bmw-g310gs-3

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking