2017 BMW R1200GS Voorbeeld

0
34

Voor 2017 BMW biedt de ultieme ADV fiets met twee nieuwe pakketten, Rallye en Exclusieve, die komen in een aantal zeer opvallende kleurstelling. De nieuwe GS ook voldoet aan de Euro 4-emissienormen terwijl de dezelfde prestaties van de motor.

Aangedreven door dezelfde 1170cc lucht/watergekoelde boxer Twin als de 2016-model, de 2017 GS heeft nu een veranderde katalysator voor het voldoen aan de nieuwste EU4 eisen, terwijl nog steeds het uitvoeren van een beweerde 125 pk bij 7,750 rpm en 92 lb.-ft. f koppel op 6500 rpm (real-world nummers van de MotoGP Motorwerks’ dyno werden 105 pk bij 8300 bij rpm en 77 lb.-ft. koppel op 6,800 rpm tijdens onze 2016 Draad-Wiel Avontuur Shootout).

Eerder aangekondigd voor alle 2017 R1200 modellen is de toevoeging van judder dempers op de overdracht van de uitgaande as (voorheen standaard apparatuur voor de R1200GS Adventure), samen met de herziene kiezen drum aandrijvingen, transmissie-assen en transmissie-as lager.

r1200gs

De R1200GS Rallye komt uitgerust met een rallye stoel, sport voorruit, radiator en het frame van de bewakers, breed enduro voetsteunen, cross-spaaks wielen, stijvere wielophanging, knobbelige banden zijn optioneel. De Rallye model is gekleed in Lupine Blauw metallic, met duidelijke over-geschilderd-deco-elementen op de brandstof tank, een Cordoba Blauw frame en zwart-aandrijving.

De nieuwe R1200GS wordt geleverd met twee standaard riding modes Regen en de Weg als Automatische Stabiliteits Controle (ASC). Optioneel voor 2017 Rijden Modi Pro met extra Dynamische en Dynamic Pro, Enduro-en Enduro Pro riding modes en Dynamische Tractie Controle (DTC). Hill Start Control en ABS Pro (bochten ABS) zijn ook een deel van de Riding Modes Pro upgrade.

Optionele Dynamic ESA Volgende Generatie niet alleen past zich automatisch aan de situatie, afhankelijk van het rijden staat en agressie, maar beschikt nu over een automatische zelfnivellering. BMW zegt dat er ook ergonomische opties door middel van tal van zithoogten en zetel varianten.

r1200gs

De R1200GS Exclusief brandstof tank kant trim panelen in Monolith metallic mat met duidelijke over-geschilderd-deco-elementen, een voorwiel splash guard en centrale brandstof tank cover in Iced Chocolate metallic, een frame afgewerkt in Agaat Grijs metallic matt, een zwart-aandrijving, en goud-en-klaar remklauwen.

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking