2017 Husqvarna Vitpilen 401 en Svartpilen 401 Voorbeeld

0
32

Husqvarna‘s nieuwe Vitpilen 401 is gericht op “het verstrekken van een pure rijervaring.” Met behulp van een 373cc Enkele geleend van KTM‘s 390 Duke gevestigd in een uitgeklede lay-out met clip-on bars, Husky zegt zal het beroep op “een geheel nieuwe generatie van de renners op zoek naar een eerlijk en goed toegankelijke machine.”

Vitpilen translates to “we be peelin’ out!”

Vitpilen vertaalt naar “we worden peelin’ uit!”

Husqvarna, zult u herinneren, werd overgenomen door KTM in 2013. De Vitpilen ‘ s stampertje steekt een beweerde 44 pk en heeft een slipper clutch. Afvalstoffen verlaten via een stalen/aluminium uitlaat dat het lijkt alsof het kwam van Akrapovic. De mooi gevormde tank draagt 2.5 liter gas, verlichting door de LED, er is ruimte voor een kleine passagier op de lange zitting. Schorsing is door WP. Voor en achter schijfremmen zijn backstopped door Bosch 9.11 MB ABS, Metzeler banden M5 bieden tractie.

Svartpilen 401

110816-2017-husqvarna-Svartpilen-401-f

Dan is er de Svartpilen, die gebruik maakt van dezelfde 44 kw, 373cc Één en trellis frame te vormen weer een been van Husqvarna ‘s’ Real Street’ fiets bereik, die een moderne interpretatie van een straat explorer. Maar ook zeer gericht op de dagelijkse functionaliteit, de Pirelli Scorpion Rally STR banden, tank rek en kleine skid plate zeggen dat het in staat is.

De Svartpilen de motorcross-stijl van het stuur zorgt voor een iets meer rechtop zitpositie en een met stof bekleed twee-delige zitting verdere afstanden van broer Vitpilen. Anders is het te rollen op WP suspension, ABS Bosch, en hoogwaardige LED-verlichting.

110816-2017-husqvarna-Svartpilen-401-eicma-live-2

Verwacht te zien, zowel Vitpilen en Svartpilen komend najaar in de showrooms – en oh, ja, er is een “Aero” versie van Vitpilen op de weg.

Vitpilen 401 Aero concept...

Vitpilen 401 Aero concept…

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking