2017 KTM 390 Duke Voorbeeld

0
40

Foto ‘ s door: KTM, Evans Brasfield

Terwijl KTM ‘ s bijgewerkt 1290 Super Duke R en 790 Hertog kan worden het gesprek van de Oostenrijkse stad op de EICMA in 2016, de onlangs herziene 2017 390 Duke ook debuteerde in Milaan en is de vormgeving tot de onbetwiste klasse, koning, in de sub-400cc categorie. Recht uit de vleermuis, de eerste opvallende verandering tussen oud en nieuw is de vernieuwde styling, met een scherper, meer hoekige lijnen die een gemener, agressieve houding. Net als de rest van de Hertog lijn, de 390 krijgt ook de split-LED koplamp met LED-dagrijverlichting, terwijl aan de achterzijde de kleine Hertog krijgt een nieuwe, bolt-on subframe gekleurd in tegenstelling tot de belangrijkste stalen trellis frame voor een opvallende verschijning.

2015 KTM 390 Duke First Ride Review + Video

Anders dan een nieuwe ride-by-wire systeem, de 373cc Één ziet geen upgrades. Dit is niet slecht per se, als de 390 Duke biedt veel van de punch voor de klas al. De motor van de ondersteunende cast doet een upgrade, maar als het WP is het updaten van de 43mm voorvork, en de voorste remschijf groeit in omvang een aanzienlijke 20mm tot 320mm. Het is nog steeds gekoppeld aan een vier-zuiger radiale-mount Bybre (Door Brembo) schuifmaat.

The 390 Duke didn't have any problems carving corners, but a new WP fork promises even sharper handling.

De 390 Duke had geen problemen met het snijden van hoeken, maar een nieuwe WP voorvork belooft nog scherpere handling.

Uit het zadel, de ruiter (en passagier) merkt herziene stoelen en verstelbare hendels te helpen geschikt voor ruiters van verschillende grootte. Van daar, de ruiter zal worden begroet door een nieuwe multifunctionele, full-color TFT display – iets wat ongekend is voor een motor in deze categorie.

Beetje Tearers Vergelijking: Honda CB500F Vs. KTM 390 Duke

Met de optionele dealer geïnstalleerde KTM MIJN RITJE functie, kunt u deze synchroniseren naar uw telefoon via Bluetooth en bediening telefoon bellen en audio-speler-informatie van het display. Ten slotte, de 390 Duke ‘ s tank is gegroeid tot 3,5 liter (van 2,9 liter) voor langere periodes tussen tankstations.

2016 KTM 390 Duke Long-Term Review