2017 Triumph Street Scrambler Onthuld

0
31

De minuut die we geleerd Triumph zouden maken van een nieuwe engine platform voor de Bonneville familie, we wisten dat een Scrambler versie uiteindelijk zou materialiseren. En hier is het, vandaag onthuld in Milaan, Italië, op de EICMA show.

110816-2017-triumph-street-scrambler-eicma-live-1

De “Straat” in de Street Scrambler geeft het wordt aangedreven door Triumph ‘ s nieuwe 900cc motor zoals gebruikt in de goed beoordeeld Street Twin en in de onlangs onthulde Street Cup, evenals in het zojuist gelanceerd Bonneville T100 en aankomende Bonneville Bobber.

2017 Triumph Scrambler Spy Shots

De vorige Scrambler was de eerste overwinning voor het gebruik van een 270 graden krukas-indeling in plaats van de traditionele 360-graden powerplant, dus het is goed dat de continuïteit van de nieuwe Street Scrambler maakt gebruik van de 270 graden regeling, net als de nieuwste parallel-Twin molens van Triumph.

Vraag MO Iets: Waarom Een 270 Graden Krukas In Een Bonneville?

“De nieuwe Street Scrambler is ontwikkeld om meer doelgericht en mooie Scrambler stijl met unieke kenmerken en details,” zegt Triumph.

Street Scrambler 2 (2)

Te dien einde, de Street Scrambler maakt gebruik van de Bonneville silhouet, maar met high-mount uitlaat in roestvrij staal met slangachtige kop leidingen voor het integreren van de katalysator. De Scrambler heeft ook over de Bonneville T100 brandstoftank met vergrendeling cap -, brandstof-injectie via een enkele gasklep met aluminium afwerking, evenals de vinnen van de header klemmen.

De Street Scrambler heeft ook diverse andere onderscheidende kenmerken, waaronder een 19-inch voorwiel dat vervangt de Mooie lijn van de 18-inchers, hier uitgerust met Metzeler Tourance banden. Andere veranderingen zijn specifiek model voorvork en schokken met extra reis, een bredere conische aluminium stuur en draad-spaaks wielen met zwarte naven en velgen.

110816-2017-triumph-street-scrambler-eicma-live-fogarty-4 Triumph ook de notities nieuwe “hoge waarde 2-zuiger schuiven axiale Nissin (rem) remklauw met machinaal branding” voor de Street Scrambler, plus grip “Bear Trap” avontuur-stijl voorkant footpegs, een bash-plaat, aluminium koplamp beugel en “competitie-geïnspireerde” zijpanelen.

Een verwisselbare passagiersstoel en aluminium bagagedrager is standaard uitrusting, zoals zijn afneembaar kussen haringen en hangers en een geribbelde “Alcantara-stijl” twin seat met contrast stiksels en Triumph logo in reliëf. Ook uniek voor de Street Scrambler dual compound rubber knie pads voor een betere grip wanneer je het aanpakken van de Erzberg Rodeo. Traction control en ABS zijn standaard, net als de twin-klok instrumentatie.

Zoals met alle van de Triomf van de moderne klassiekers, de Street Scrambler heeft een groot assortiment van accessoires te personaliseren, waaronder Fox meeliften schokken (met voorspanning en compressie demping verstelbaar), een koplamp, grill, verwarmde handvatten en beschermende motor van de bewakers. Een accessorizer wellicht ook geïnteresseerd in de Vance & Hines single-afslag geluidsdempers, een traditionele twin zitbank, of een middenbok, onder vele andere farkles.

De Street Scrambler komt beschikbaar in drie kleuren: Jet Black, Matt Khaki Green of Korosi Rood en Bevroren Zilver met jet black met de hand beschilderd coach voering en unieke tank stickers. De prijzen moeten nog worden uitgebracht.

110816-2017-triumph-street-scrambler-eicma-live-2

De consument krijgt een kans om te zien de nieuwe Street Scrambler, evenals de hele volgende generatie van de legendarische Bonneville assortiment motorfietsen, tijdens Triumph Motorfietsen Amerika ‘ s Brute Schoonheid Tour. Bezoek ForTheAdventure.com ontdek de meer dan 50 steden de Brute Schoonheid Tour zal stoppen bij, met inbegrip van Triumph dealers en andere unieke locaties in de VS en Canada.