Bästa Estate Bil: Skoda Superb

0
42

Best Estate Car: Skoda Superb Estate

Varför kommer det…

Skoda Superb Fastighet har fått ett hat-trick vinner i Konkursboet Bil kategori på vår årliga utmärkelser, och det kommer att ta något på allvar duktiga att slå bort det översta steget på pallen nästa gång.

Det Fantastiska är bäst i vacker Fastighet trim, så att den tar bort saloon-mångsidig-men-kinkig TwinDoor boot, och ser ännu mer imponerande än dess halvkombi motsvarande. Du får samma lysande val av motorer och generösa utrustning också, men med den extra fördelen av en stor 633-liters start.

Den vackert klippta belastning området är fullt av smarta finesser, inklusive alla typer av dolda stuvning cubbies och handbagage, medan de valfria belastning säkra system (standard på top-of-the-range Elegans modeller) stannar mindre föremål glider runt i bagageutrymmet. Det inre ljus som lyser upp boot fungerar även som en praktisk ficklampa, och det finns även ett paraply dolda prydligt i den främre passagerardörren.

Bara för att bekräfta sin status som den ultimata familjen holdall, back säten ger samma limousine nivåer av passagerare utrymme som de gör i kombi, och körupplevelsen är samma, alltför. Det är förvånansvärt smidig för en så stor bil, och dess förfining tar stress av längre resor.

Det bästa av allt, den Fantastiska slutade tvåa i vår årliga Driver Power enkät för detta året, så det är högt betyg av er, våra läsare. Det går bara för att visa att du verkligen kan ha din bil kakan och äta den.

Vårt val: 2.0 TDI 140 Elegans

Mångfalden av den Fantastiska line-up är fantastisk, men för all-round förmåga 2,0 TDI 140) är det plocka av motorn utbud. Elegans trim innehåller läderklädsel, xenon-strålkastare och sat-nav som standard.

Beröm

Audi A6 Avant

Det kallas en Avant, men den lastbärande Audi A6 är ett dödsbo, ren och enkel – och en mycket bra sådan. Smart utseende och ett praktiskt och vackert klippta kabinen gör det till den ultimata verkställande egendom. Om du vill ha säkerhet för fyrhjulsdrift, quattro modeller lägg till gå-var som helst förmåga – medan A6 Allroad är en elegant tall-riding crossover som kommer att ta spårig spår i sin framfart.

Hyundai i40 Tourer

Om du vill ha en familj fastigheter som är lika mycket om stil som det handlar om rymden, Hyundai i40 tar lite stryk. Tänk på det som en riktigt stor fem-dörrars modellen och den nya i40 kommer inte att bli besviken – särskilt när man betänker dess låga CO2-utsläpp (119g/km Blå Bil trim) och fem års garanti back-up.