Energica Presenteert De EsseEsse9 Concept Op de EICMA 2016

0
42

Foto ‘ s door: Gianluca Muratori

Op de EICMA 2016, italiaans elektrische motorfiets bedrijf Energica onthuld deze, de EsseEsse9 Concept. Dat lijkt op een elektrische scrambler van soorten, de EsseEsse9 is ontworpen met een knipoog naar eenvoud en bloot te leggen wat tot nu toe werd altijd verborgen: de batterij.

2015 Energica Ego Review – Eerste Rit

Bij een ontwerp-gevoel, het blootstellen van de batterij betekende moest het ontwerp van de over te dragen op een manier die niet zou belemmeren het uitzicht. De fiets is gebaseerd op hetzelfde frame te zien op het Ego en Eva, maar in plaats van stroomlijn, een nummerplaat hangt af van de kant met de nummer 9. Energica wilde pronken met de accu ‘ s patent-pending geval, in wezen geribbelde en geventileerde aluminium platen die het afvoeren van de batterij hitte, dat is de primaire doodsoorzaak van de prestaties van elektrische voertuigen. Tot op heden zijn deze platen waren altijd verborgen door de stroomlijn op de Ego en Eva lijn van motorfietsen.

The selective lighting of this photo highlights the two areas of importance for the EsseEsse9: the battery case and knobby Pirelli tires.

De selectieve belichting van deze foto hoogtepunten van de twee gebieden die van belang zijn voor de EsseEsse9: de batterij case en knobbelige Pirelli banden.

EsseEsse9 is vernoemd naar de belangrijkste weg die leidt naar de italiaanse auto-Vallei, en is onderscheidend door de geplaveide wegen. Om hulde te brengen aan die wegen, Energica passen de EsseEsse9 met Pirelli MT60 RS banden – de knobbies die de stenen in de weg. De zitting en achter subframe sectie verschijnen platter en breder dan dat van de Eva, terwijl de eenvoudige ronde koplamp en zichtbare klinknagels op de radiator want schreeuw van de oude school, industrieel.

This Italian flag livery is available exclusively for the Ego, and only upon special request.

Deze italiaanse vlag kleurstelling is exclusief beschikbaar voor het Ego, en alleen op speciaal verzoek.

In ander nieuws, Energica tevens aangekondigd dat Eva streetfighter ontvangt een nieuw kleurenschema: Maan-Wit te gaan, naast het huidige aanbod van Elektrische Groen en Donker Blauw. Het Ego sportbike ontvangt ook dit kleurenschema, evenals de andere optie: de italiaanse Vlag, een tricolore kleurstelling alleen beschikbaar op aanvraag.