Enkät: Toyota Tacoma eller Nissan Frontier?

0
31

Lastbilar… Amerikaner ÄLSKAR dem mer än öl-misshandlade pizza. Vi kan helt enkelt inte få nog av dessa mångsidiga riggar.

Och vad är inte att älska? De erbjuder robust styling, gå nästan var som helst förmåga och öppna sängar att bära rörigt massor av Herren-vet-vad. Av dessa skäl och mer, är en av de mest populära på marknaden idag är Toyotas grov-och-redo Tacoma.

Denna medelstora pickup har varit segmentet bästsäljare under det senaste decenniet. Den är pålitlig, någorlunda prisvärd och beprövade till arbete… HÅRT.

Tacoma har en bas fyrcylindrig motor men du vill undvika detta astmatiska enhet och välja de tillgängliga V6. På 3,5-liter det ger en smidig och lyhörd 278 hästar. Ett par av sex-växlade står också på menyn, en automatisk och en manuell (TACK, TOYOTA!).

Skifta redskap, så att säga, och med fokus på Nissan, det erbjuder också två motorer: en bas fyra-banger och en nivå upp V6. Den senare ersätter 4.0-liter och levererar 261 hästar med 281 nm i vridmoment, vilket var 16 fler enheter av twist än den Tacoma sex-shooter.

Gränser kan vara hade med en fem-växlad automatisk växellåda eller en av två olika manualer.

När den är utrustad med fyrhjulsdrift och en stick-skift dessa lastbilar är anmärkningsvärt lik, med ett genomsnitt på 18 miles per gallon varje. Toyota har en MPG kant i stadskörning, stickering till 17, medan Nissan slår en på motorvägen vid 21.

Vilken av dessa midsize Japansk lastbilar är bättre? Vilken skulle DU hellre egna? Tja, jämföra dem direkt här till höger för mer information och glöm inte att rösta i vår omröstning!