Föraren Makt 2014: Bästa tillverkare

0
27

1 maj, 2014

Vi avslöjar de ledande tillverkarna med resultat från 2014 Driver Power ägare enkät

Förra veckan var vi och visade upp 150 bilar att äga, efter det att resultaten av 2014 Driver Power ägare enkät. Idag kan vi bekräfta de bästa och värsta tillverkare rankad i 10 kategorier och tillförlitlighet funktionalitet, prestanda och i bilen tech. Över 50 000 av er röstade i Storbritanniens mest inflytelserika bil enkät och vi har den slutliga domen.

Topp 150 resultat ingår endast bilar med en tillräcklig mängd av svaren, medan våra bästa biltillverkaren diagrammet tar hänsyn till även de minsta säljare. Eftersom vi genomfört undersökningen år 2013, den totala data visar andel betyg är upp, vilket gör att konkurrensen hårdare än någonsin. Se resultatet nedan för att ta reda på vilka tillverkaren har tagit upp plats.

Utöver de kategorier som anges ovan, alla tillverkare var rankad för att bygga kvalitet, praktiska, driftskostnader, lätt att köra, väghållning, komfort och plats komfort.

2014 märkena Skoda är lyckliga år som tillverkaren tog de tre första platserna i toppen 150 bästa bil att äga resultat med Skoda Citigo, Skoda Yeti och Skoda Superb. Ägarna verkar vara nöjd med Skoda är överkomliga faktor som de kom upp för löpande kostnader.

Men det slutar inte där för Skoda som det tilldelades bästa för praktiska också. Det fungerade dock inte göra cut plats för komfort – kommer i botten 10 i denna kategori.

Jaguar lyckades ta hem silver generellt efter att ha kommit trea två år i rad – med en 3% ökning i sin totala poäng. Varumärket har röstats bäst i den lätt att köra och rida kategorier enligt de 50 000 väljare som deltog.

Brittisk-varumärke MG debiteras rakt in på topp-10 genom att göra sin debut på nummer tre i tillverkarens ranking. Detta var hjälpt av en stark utveckling i topp 150 Förare Makt resultat med MG6 familjens bil, som placerade sig på sjätte plats. Med tanke MG inte har i förra årets resultat, hantera tredje plats totalt i 2014 är uppriktigt sagt häpnadsväckande. MG: s styrka återspeglas genom att ta antalet en plats i väghållningen kategori.

På andra håll, Peugeot hoppade en överraskande 17 platser till antalet 14: e plats, vilket gör dem till de mest förbättrade tillverkaren, medan Chevrolet tappade 12, till nummer 32.

Topp 10 var klar med Lexus (4) följt av Chevrolet, Kia, Porsche, Audi, Mercedes och BMW. Suzuki upptryckt i botten av tabellen, som tynar bort i en besvikelse 33: e plats.