Honda Africa Twin Enduro Sport Concept

0
35

Dit is het andere concept bike Honda‘s Rome R&D-groep gepresenteerd op de EICMA dit jaar, naast de CB1100TR. De Africa Twin Enduro Sport concept krijgt verbeterde off-road capaciteiten dankzij lichter chassis delen snagged van een Honda CRF racing modellen. De Enduro Sport concept, zeggen de Romeinen, is ontworpen om te worden “Koningin van de Off-Road!”

Herziene carrosserie, een ontbrekende voorspatbord, een robuuste bash plaat, een nieuwe voorruit en met de hand bewakers de bescherming van een groter dirtbike stuur zijn een paar van de voor de hand liggende veranderingen. De mooie Termignoni uitlaat waarschijnlijk niet zal voldoen aan de Euro4-uitstoot regs.

De Africa Twin echt indruk op ons met zijn off-road dapperheid tijdens onze recente Draad-Wiel Avontuur Shootout, en daarom willen we bezorgd om het testen van een Op aangepast voor grotere vuil mogelijkheden zoals dit concept.

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking