Honda Civic handlar nu finns

0
30

2 maj, 2014

Attraktiv finansiering erbjudanden är nu tillgänglig på den uppdaterade Honda Civic kombi

Honda Civic kombi genomgick nyligen en serie milda uppdateringar och Honda är att behandla kunder ytterligare genom att ge dem en chans att köpa bilen på särskilda finance-affärer.

Dessa avtal innebär Honda Civic med en 1,4-liters bensinmotor, kan nu köpas för bara £209 per månad under 36 månader. – Modeller med 1.6-liters dieselmotor är också tillgängliga för £239 per månad. Alla erbjudanden kan variera, så det är bäst att prata med din närmaste Honda återförsäljare för mer information.

Vi rekommenderar mer ekonomiskt 1,6-liters diesel, eftersom detta kan göra en imponerande 78.5 mpg, medan CO2-utsläpp på 94 g/km kommer att befria dig av alla årliga road skatter.

De mindre ekonomiskt 1.4-liters bensinmotor är ganska dyrt att köra med moderna standarder. Koldioxidutsläppen står på 129 g/km, vilket innebär att det kommer att kosta £110 ett år i vägen skatt – ett högt pris att betala med tanke på bilar med 1,6-liters dieselmotor är mycket smidigare att köra.

Ingår i den månatliga finansiella betalningar är Hondas fem år i service-paket, som inkluderar service, garanti och vägassistans. Detta är särskilt bra valuta för pengarna, eftersom paketet kostar £500 extra om du väljer att betala för bilen upp framför, istället för att ta ut den attraktiva finansieringsplan.

En ny generation av Honda Civic prestanda-versionen, som kallas Honda Civic Type R, är beror på försäljning 2015, men det finns inga månatliga finans erbjuder bekräftad för denna modell.

Leon Brannan, chef för bilar på Honda i STORBRITANNIEN, säger: “Civic är en viktig modell för Honda, och som sådana är vi hela tiden tittar på hur vi ytterligare kan förbättra sin” Sport och Avancerade egenskaper.

“Med den mycket efterlängtade nya Civic Type R på horisonten dessa förändringar mycket pekar i riktningen att vi fortsätter att ta med Civic utbud. Vi är övertygade om att en sådan låg månatlig betalningar i kombination med låga och hanterbar löpande kostnaderna kommer att lägga ännu mer till överklagande av Civic.”

För recensioner av alla bilar i Hondas sortiment, besök Carbuyer s särskilda Honda-sida.