Hyundai ‘ s Nyaste Heta Luckan Satt till Debut Nästa Vecka

0
25

2018 Hyundai Elantra GT kommer att böja på 2017 Chicago Auto Show nästa vecka.

Den koreanska biltillverkaren släppt ett par teaser bilder förhandsgranskar kommande hot hatch, som förväntas vara en AMERIKANSK version av i30, som debuterade på 2016 Paris Motor Show. 2018 sharan kommer att inleda i hyundais nya formspråk med en sexkantig grill inramad av en tjock, krom-look trim tillsammans med en uppsättning av tillbakadragna strålkastare. Det kommer också att rida på en lite längre hjulbas ger en större inre rum och lastutrymme än sin föregångare.

SE ÄVEN: 2016 Hyundai Elantra GT Granska

Det är oklart vad 2018 Hyundai Elantra GT sport kommer under huven i USA, men förväntar sig att dela med 2,0-liters fyra-cylindrig motor från standard Elantra sedan. Att kraftverk erbjuder 147 hästkrafter och 132 pund-fötter av vridmoment. Vi hoppas naturligtvis Hyundai erbjuder en högpresterande version med Clio Sport 1,6-liters turboladdad fyra-cylindrig motor med 200 hk.

Diskutera den här historien på vår Hyundai Elantra Forum