Nieuwe Merk Bevestigt de Heetste Lexus Is Over te Krijgen Heter

0
23

Lexus heeft ingediend een handelsmerk van toepassing voor “LC-F” in Europa, met de bevestiging dat een sportievere versie van de sexy, achter-drive coupe is in de maak.

Het is geen geheim dat de Lexus LC F komt met de voorgaande rapporten zeggen dat de high-performance variant is goedgekeurd door Toyota president Akio Toyoda. Hoewel Lexus zelf nog niet bevestigd, het is in de werken, het logisch is gezien de automaker van de push voor de F prestaties sub-merk, die op dit moment biedt de RC F en GS-F varianten.

Het is de verwachting dat de LC F meer agressieve styling samen met diverse aerodynamische bits en carbon fiber. Wees niet verbaasd als Lexus put inspiratie uit de LFA supercar.

ZIE OOK: Lexus LC F Geruchten opwarmen met Hete Nieuwe Renders

Het is onduidelijk wat de macht van de Lexus LC-F, maar de geruchten zeggen dat het kon een twin-turbo V8-motor duwen rond de 600 pk. De Lexus RC F en GS-F modellen worden aangedreven door een 5.0-liter V8 met 467 hp en 389 lb-ft koppel zonder de hulp van een gedwongen inductie.

Niet verwachten dat de Lexus LC F van dit jaar, aangezien het verwachte debuut in 2018. Het bedrijf kon ons verrassen met een nauwelijks verholen concept, echter, om mensen enthousiast voor de real deal.

Bespreek dit verhaal op onze Lexus F Forum