Nissan Altima Opgeroepen voor Phantom Deuren

0
24

Eigenaren van 2015-2017 Nissan Altima sedans zou willen houden van hun bedienbare ramen gesloten voor het moment.

De Japanse automaker herinnert over 341,000 Altima sedans in de VS omdat de deuren aan de achterkant kan per ongeluk open als de achterruit wordt verlaagd. De recall van invloed op voertuigen vanaf 2015 tot 2017 model jaar en het probleem betrekking heeft op de vergrendeling en slot-kabel in de deuren. Volgens documenten van de overheid, Nissan zegt dat de kabel niet hebben geleid correct in de fabriek, en in sommige situaties, in het venster assemblage van invloed kunnen zijn op de kabel, waardoor de deuren te openen onbedoeld.

ZIE OOK: 2016 Chevrolet Malibu vs Nissan Altima

Het bedrijf zal u op de hoogte getroffen eigenaars over de oproepen binnen de komende twee maanden en dealers wijzigt de deuren om ervoor te zorgen dat de kabels zijn geleid correct gratis.

Bespreek dit verhaal op onze Nissan Altima Forum