Nissan NV Cargo X is de Uiteindelijke Levering van het Voertuig

0
32

Nissan neemt leveringen naar het volgende niveau, ervoor te zorgen dat de lading overal kunt krijgen.

De NV Cargo X is een project van het voertuig, samen te pronken in 2017 de Chicago Auto Show. Het staat op meer dan zeven-en-een-halve meter, ligt op 37-inch banden en is voorzien van een 5.0-liter V8 turbo diesel.

Gebouwd in samenwerking met off-roader Ian Johnson, deze wagen was gebouwd op een rots crawler en de eigen steun van het voertuig. De schorsing is sterk aangepast om te passen in de grote banden, maar de standaard leaf spring design is behouden in de achterkant. Een aangepaste LED-lichtsysteem, een 10.000 pond aan de voorzijde gemonteerde lier, een buis van de bumper en een custom skid plate voltooien van het off-road uitrusting.

ZIE OOK: Nissan Eindelijk Gereed om Ons te Geven een Nieuwe Z

Aan de binnenkant is de cargo bay is gevuld met alles wat een off-road herstel en ondersteuning van het voertuig zou dragen, met inbegrip van een full-size reserve, een herstel van het touw, herstel tracks, een high-lift jack, draagbaar lasapparaat en een tool bag.

“We dachten dat het interessant zou zijn om een NV Lading naar de extreme – duwen naar waar geen vracht van ooit gegaan. We waren niet teleurgesteld,” zei Fred Diaz, divisie vice president en general manager van Noord-Amerika vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

Bespreek dit verhaal op onze Nissan Forum