Subaru BRZ nu med £2,500 prissänkning

0
61

Apr 29, 2014

Priser för Subaru BRZ har varit sänkt av £2,500 på grund av en gynnsam valutakurs

Priser för Subaru BRZ sport bil har blivit huggen av £2,500, i ett försök att öka försäljningen och skapa en framstående pris skillnaden mellan den och den kommande Subaru WRX STi.

Rabatten innebär att modeller med manuell växellåda nu börjar från bara £23,995, medan de med en automatisk växellåda är nu kostar från £25,495. Med dessa rabatter, Subaru BRZ är drygt £1,000 billigare än motsvarande Toyota GT 86, som delar de flesta av sina delar.

Du får en anständig lista på standardutrustning för dessa priser, inklusive läder-trimmade platser, keyless entry, automatisk luftkonditionering, USB-anslutning och en sex högtalare ljudsystem. Det finns också en valfri sat nav och multimedia system, om du är sugen på att spendera lite mer pengar.

Subaru BRZ använder en 2,0-liters bensinmotor, som är av modern standard är ganska dyrt att köra. Det mest ekonomiska version (med automatisk växellåda) kommer att släppa ut 164g/km CO2, och kostar £180 i årlig vägskatt avgifter. Modeller med manuell växellåda är ännu mer kostsamt, eftersom koldioxid utsläpp av 181g/km bump dessa vägskatt avgifter upp till £225 ett år.

Om du är ute efter en mer spännande bilresa, så det är nog värt att vänta på den nya Subaru WRX STi anländer i utställningslokaler detta Kan, som också hade en betydande prisfall jämfört med den gamla modellen. Slutkundspriserna för denna bil startar från £28,995 – en £4,000 minskning på priser för den föregående generationen bil.

Paul Tunnicliffe, vd för Subaru STORBRITANNIEN, säger: “En mer gynnsamma växelkursen mellan det brittiska pundet och yenen har gett oss möjlighet att sänka priset på ett antal modeller under de senaste åren, och vår spann – BRZ och WRX STI – är den senaste att dra nytta av.

“Tillsammans utgör de enastående värde för entusiasten förare som söker en hög nivå av prestanda, driver interaktion och underhållning på vägen.”

För recensioner av alla bilar i Subaru utbud, besök Carbuyer hängivna Subaru sida.