Top 10 Auto ‘ s Die Dringend Moet worden aangepast of Stopgezet

0
29

Het is niet makkelijk een speler in de fast-paced automotive business.

De veranderingen in de markt ongelooflijk snel, dus het is begrijpelijk dat de autofabrikanten niet altijd bij kan houden. Als een resultaat, er zijn tal van verouderde auto ‘ s worden verkocht en sommige moet waarschijnlijk zelfs worden stopgezet.

ZIE OOK: Top 10 van Amerikaanse Auto ‘ s Eigenlijk Niet Gemaakt in Amerika

Hier zijn AutoGuide.com’s picks van auto’ s geloven we hard nodig hebben om te worden vernieuwd of zelfs gestaakt.

10. Buick Regal

buick-regal

De huidige Buick Regal is in productie sinds het 2011 model van het jaar en in vergelijking met sommige van de andere grote auto ‘ s in Buick line-up als de LaCrosse, het is nogal verouderd. Gelukkig is er een vervanging komen snel dichterbij en het beoordelen van de spy foto ‘ s, het zal heel stijlvol. In feite, zijn er een aantal elementen in het ontwerp van de populaire Avista Concept op van de nieuwe Opel Insignia (dat is een Europese Regal) en hopelijk blijft meestal ongewijzigd wanneer het aankomt in de VS badged als een Regal.

9. Ford Flex

ford-flex

De funky Ford Flex is een van de weinige modellen in de Amerikaanse automaker line-up nog niet is onlangs bijgewerkt, en het toont. De trend van de boxy Suv ‘ s is snel vervagen en geven manier om de slanke en stijlvolle cross-overs. De huidige generatie Flex is op de markt sinds modeljaar 2009 en heeft dringend behoefte aan een makeover als Ford is van plan om het te houden in haar line-up. Het gerucht heeft het dat de Flex is te snijden in 2020 met de komst van de volgende generatie van de Rand.

8. Dodge Journey

dodge-journey

Als er ooit een auto die eruit ziet alsof hij alleen behoort op de kavels van de verhuur van auto-bedrijven, het is de Dodge Journey. De middelgrote crossover biedt enkele van de meest verouderde design elementen bestaan en het is niet verwonderlijk dat het al op de markt sinds 2008. Het duurde een vernieuwing in 2011, maar zoals u kunt zien, er is niets spannend over het ontwerp of aandrijflijn. Laatste geruchten over de volgende generatie Dodge Journey is dat de productie verplaatst wordt naar Italië sinds deelt zijn platform met de Alfa Romeo Giulia.

7. Toyota Sequoia

toyota-sequoia

Toyota is op een streep vernieuwing van al zijn modellen, waaronder de nieuwe Toyota Camry. Maar een model van de Japanse automaker heeft geen aandacht besteed aan zijn Sequoia SUV, die is in productie sinds eind 2007. Andere dan kleine veranderingen door de jaren heen, zoals infotainment updates en vervanging van de motoren, de Sequoia ongewijzigd is gebleven. En de verkoop weerspiegelen hoe verouderd het model is geworden, daalt tot minder dan 15.000 stuks verkocht in de VS vorig jaar.

6. Mercedes-Benz G-Klasse

mercedes-benz-g-class

We krijgen, moet je niet aan iets als iconisch als de Mercedes-Benz G-Klasse. Maar de G-Wagen heeft, voor het grootste deel, bleef dezelfde styling sinds de late jaren 1970. Het huidige model in productie gegaan in 1990 en in de huidige normen, het kan net zo goed worden in het mortuarium, maar mensen nog steeds dol op. Interessant is dat het de eerste volledige redesign en spy fotografen hebben gevangen prototypes te testen. Verwacht echter niet dat het er aanzienlijk anders, omdat Mercedes zal het behoud van de elementen die de G-Klasse zo herkenbaar wereldwijd.

5. Toyota Yaris iA

toyota-yaris-ia

De Toyota Yaris iA werd voor het eerst geïntroduceerd op de markt als de Scion iA, en zelfs dan is het nauwelijks zinvol. De jeugd gerichte merk hard nodig nieuwe modellen te verjongen, maar het iA was niet het antwoord. In wezen een rebadged Mazda2 sedan, het model niet echt passen in een Toyota. Er is de populaire Corolla die verkoopt in drommen al beschikbaar, dus waarom zou een klant te kiezen de Yaris iA? Zeker niet voor zijn verbluffend ziet er goed uit.

4. BMW 4 Serie Gran Coupe

bmw-4-series-gran-coupe

Een paar jaar geleden, BMW besloten om de vernieuwing van de nomenclatuur van de premisse dat het zou meer voor de hand. En in het begin deed: Coupe modellen zouden even terwijl sedans zou worden oneven. Bijvoorbeeld, de 3-Serie zou hebben vier deuren en de 4-Serie twee. Eenvoudig genoeg. Maar dan BMW deed wat zij het beste doet, het toevoegen van een miljoen verschillende varianten, zoals de 4-Serie Gran Coupe. De 4-Serie badge betekent het moet hebben twee deuren, maar het heeft eigenlijk vier, die in principe maakt het niet anders dan die van de 3-Serie GT. Lang verhaal kort, de 4-Serie Gran Coupe is echt verwarrend en heeft geen plaats in de line-up dus het moet gewoon worden stopgezet.

3. Smart Fortwo

smart-fortwo

Goedheid, hoe heeft de Smart Fortwo krijgt een tweede generatie van het model? Oh, dat klopt. Omdat in andere delen van de wereld, compacte stad auto ‘ s zijn eigenlijk succesvol. Maar in de VS, de Fortwo is bijna niet en laat het ons af te vragen waarom het zelfs aangeboden. Om een idee te geven van hoe slecht de Smart Fortwo verkoopt, slechts 6,211 units werden verkocht in 2016. Ford verkocht die veel F-Serie pick-up trucks in minder dan drie dagen vorig jaar.

2. Mitsubishi i-MiEV

mitsubishi-i-miev

De Mitsubishi i-MiEV, was nauwelijks een aanvaardbaar aanbod, wanneer de markt voor elektrische auto was in de kinderschoenen, maar door de normen van vandaag, het is eigenlijk beledigend zijn. Zeker, het is Amerika ‘ s meest betaalbare elektrische auto, maar wanneer was de laatste keer dat je zag zelfs een op de weg? Het geeft 62 mijl van de all-electric travel terwijl het aanbieden van een schamele 66 pk en 145 pond-voet van het koppel. Gezien het feit hoe ver elektrische voertuigen zijn gekomen sinds de i-MiEV werd voor het eerst geïntroduceerd in 2009, is het weinig verbazing nauwelijks verkoopt in de VS Vorig jaar, Mitsubishi verkocht 94 eenheden. Ja, onder de 100.

1. Nissan 370Z

nissan-370z

Gezien hoe iconische de Nissan Z typeplaatje is, je zou denken dat de Japanse automaker zou betalen een beetje meer aandacht aan het model. De Nissan 370Z is in het bestaan sinds 2009 en hoewel het een milde vernieuwen in 2012, het waren subtiele veranderingen. Het gerucht heeft het een opvolger is ingesteld op debuut op de 2017 Tokyo Motor Show in concept vorm, en hopelijk blijft het een sportieve coupe in plaats van de crossover geruchten die zich verspreiden. Nissan heeft een aantal mooie motoren om uit te kiezen zoals die op de Infiniti Q50 Rode Sport 400, verpakking 400 pk en 350 lb-ft koppel, dat zou mooi passen in een evenwichtige, rear-wheel-drive coupe.