Vad Kommer Stjärnan i KONKURRENSVERKET är Tre Super Bowl Annonser Här Året?

0
31

Fiat-Chrysler Bilar (KONKURRENSVERKET) har bekräftat att det kommer att bli tre reklamfilmer under årets Super Bowl.

Biltillverkaren är att hålla relativt tyst om vad de tre reklamfilmer som kommer att innehålla, men sa att de första plats kommer luft under andra kvartalet, den andra platsen i det tredje kvartalet och den tredje annonsen kommer luft under fjärde kvartalet. Till skillnad från andra biltillverkare, KONKURRENSVERKET inte släppa sin Super Bowl-reklam i förväg, så vi får vänta tills på söndag för att se vad den har i beredskap.

KONKURRENSVERKET marknadsför flera varumärken i USA, bland annat Dodge Ram, Chrysler, Jeep, Fiat och Alfa Romeo. Det finns en god chans att Alfa Romeo kommer stjärnan i minst en av dessa annonser, med tanke på det tryck KONKURRENSVERKET har i ett återupplivat italienska varumärket. Bli inte förvånad över att se Giulia och Stelvio som visas upp.

SE ÄVEN: Ram: s Senaste Annonserna är Lustiga Sen Natt Infomercials

Förra året, KONKURRENSVERKET fokuserar på sin blomstrande Jeep varumärke för sin reklam, men sedan dess, Jeep försäljningen har avtagit. Företaget har också nyligen presenterat en samling av reklam för sin Ram varumärke på nätet, vilket tyder på att det kommer inte att främja sin pickup lastbilar under Super Bowl.

Även om Fiat är en möjlighet, varumärket har redan släppt reklam för det senaste tillskottet till sin lineup, 124 Spider. Vi har också tänka mig att det skulle vara svårt för KONKURRENSVERKET att toppa sin Fiat “Blå Pillret” kommersiell från 2015 Super Bowl.

Diskutera den här historien på vår Chrysler Forum