Vespa Elettrica Voorbeeld

0
37

elettrica Momenteel is de Vespa Elettrica is in de fase van het project, maar moederbedrijf Piaggio zegt de productie en de verkoop van de Vespa Elettrica zal beginnen in de tweede helft van 2017, misschien een 2018-model. Piaggio geleverd geen technische informatie, maar ontsnapt aan de grootsheid van de Vespa Elettrica project. Bekijk de hoogtepunten van het persbericht hieronder.

“De Vespa Elettrica zal in de eerste plaats een echte Vespa, het brengen van de laatste stand van de elektrische technologie om een voertuig dat behoudt al de functies die van vitaal belang zijn voor succes. De stijl, flexibiliteit, gebruiksgemak en rijplezier zal hetzelfde zijn als de Vespa we hebben het altijd al geweten, met de toevoeging van de technologische en innovatieve connectivity oplossingen. Een perfecte mix van spanning, technologie en milieuvriendelijkheid dat alleen Vespa kunt maken. Zoals het altijd heeft gedaan in de eerste zeventig jaar van de geschiedenis.”

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking