Wat Zullen de Sterren in FCA Drie Super Bowl-Advertenties Dit Jaar?

0
26

Fiat-Chrysler-Auto ‘ s (FCA) heeft bevestigd dat het zal drie commercials tijdens de Super Bowl.

De autofabrikant is het bijhouden van het relatief rustig op wat de drie commercials functie, maar was het wel de eerste plek zal de lucht tijdens het tweede kwartaal, op de tweede plaats in het derde kwartaal en de derde advertentie zal de lucht tijdens het vierde kwartaal. In tegenstelling tot andere autofabrikanten, FCA niet de vrijlating van de Super Bowl commercials van tevoren, dus we zullen moeten wachten tot zondag om te zien wat het in petto heeft.

FCA verkoopt verschillende merken in de VS, Dodge, Ram, Chrysler, Jeep, Fiat en Alfa Romeo. Er is een goede kans dat Alfa Romeo zal star ten minste één van deze advertenties, gezien de druk FCA is voor het italiaanse merk nieuw leven ingeblazen. Wees niet verbaasd om te zien de Giulia en de Stelvio wordt getoond uit.

ZIE OOK: Ram ‘ s Nieuwste Advertenties zijn Hilarisch Late Night Infomercials

Vorig jaar, FCA gericht op de bloeiende Jeep van het merk voor de commercials, maar sindsdien Jeep verkoop zijn vertraagd. Het bedrijf heeft ook onlangs onthulde een verzameling van commercials voor de Ram van het merk online, hetgeen suggereert dat het niet om haar pick-up trucks tijdens de Super Bowl.

Hoewel Fiat is een mogelijkheid, het merk heeft al uitgebracht commercials voor de nieuwste toevoeging aan de line-up, de 124 Spider. We hebben ook voorstellen dat het moeilijk zou worden voor FCA naar boven zijn Fiat “Blauwe Pil” commercial van de 2015 Super Bowl.

Bespreek dit verhaal op onze Chrysler Forum