2017 BMW R nineT Stedelijke G/S-Video Preview

0
43

Video door: Evans Brasfield, Brett Colpitts

De R nineT is een mooie hit voor BMW sinds de introductie van iets meer dan twee jaar geleden, aantrekkelijk voor zowel BMW traditionalisten als jongere demografie. En toen kwam de R-nineT Scrambler reden we de afgelopen maand, die zeker zal dragen de nineT momentum in de toekomst. Oh, en er is ook de Pure Racer en concepten weergegeven paar weken geleden.

2017 BMW R NineT Stedelijke G/S Voorbeeld

Nu komt de laatste R nineT, de Stedelijke G/S. het neemt de nineT de lucht/olie gekoelde Boxer motor en slots in een redelijke facsimile van de R 80 G/S uit de jaren 1980. De “Stedelijke” in de nomenclatuur is een teken dat het zal waarschijnlijk meer thuis in Kansas City dan de Kalahari, maar het lijkt alsof het hoeft niet bang zijn voor vuur-wegen en dergelijke. Meer info in de link hierboven. Hier is hoe het eruit ziet in bewegende beelden.