2017 BMW R nineT Stedelijke G/S Voorbeeld

0
39

BMW nog een ander model om de R nineT line-up met de Stedelijke G/S toetreding tot de eerder geopenbaard Scrambler, Puur en Racer modellen. De slash in de naam is van belang als de Stedelijke G/S is ontworpen als een terugkeer naar de BMW R80 G/S die geholpen kickstart het avontuur segment. Hoewel het sport-avontuur-stijl langere reizen vering en grotere wielen, het Stedelijk deel van de naam herinnert ons is het nog steeds voornamelijk ontworpen voor gebruik op straat.

110816-2017-bmw-r-ninet-urban-gs-P90235417_highRes

De luchtgekoelde 1170cc boxer blijft ongewijzigd ten opzichte van de reguliere R nineT, beweren 109 pk bij 7750 tpm en 85.6 lb-ft bij 8500 rpm, maar met het updaten van de engine mapping om te voldoen aan de Euro4 emissie-eisen. De R nineT het modulaire frame systeem gaat spelen, met de Stedelijke G/S met behulp van drie componenten, een voorste frame, een achter frame met geïntegreerde end-stuk en een passagier frame, alle bouten aan elkaar. De zitting wordt gehouden 33.4 cm van de grond, waardoor 1.8 centimeter hoger dan de standaard R nineT stoel.

110816-2017-bmw-r-ninet-urban-gs-P90240298_highRes

De Stedelijke G/S maakt gebruik van een gaitered 43mm voorvork biedt 4.9 inch van reizen in plaats van de upside-down-voorvork met 4,7 inch travel gebruikt op de base R nineT (nu volledig instelbare voor 2017). Achtervering is behandeld door dezelfde Paralever enkelzijdige swingarm systeem dat gebruikt wordt in de andere R nineT modellen, maar met de reis ging door van 0,8 cm bij 5,5 cm.

110816-2017-bmw-r-ninet-urban-gs-P90235434_highRes

Staal omvlochten remleidingen het manipuleren van de dubbele vier-zuiger voor remklauwen en achter twee-zuiger remklauw. ABS is uiteraard standaard.

De R nineT Stedelijke G/S is standaard uitgerust met licht metalen gegoten wielen (19-inch, 17 aan de achterzijde) en straat banden hoewel draad-spaaks wielen en knobbier banden zijn beschikbaar als opties.

110816-2017-bmw-r-ninet-urban-gs-P90235433_highRes

Andere hoogtepunten zijn een 4,5-liter brandstof tank, een dual-sectie voorspatbord, ronde analoge instrument met twee-regelig LCD-scherm en een geclaimde ledig gewicht van 487 kilo.

Samen met de Stedelijke G/S, BMW presenteerde een bijgewerkt R nineT. Naast de hierboven genoemde volledig instelbare voorvork, de R nineT krijgt een vernieuwd instrument cluster, nieuwe master cilinders, vernieuwde draad spaaks wielen en van nieuwe verf-opties. BMW ook veranderd de stuurgeometrie, het verminderen van de hark met 1,3 graden en het vergroten van de wielbasis met 0,3 cm.

The 2017 R nineT's new Blackstorm Metallic / Vintage color scheme adds a graphic touch to BMW's usual solid color liveries.

De 2017 R nineT nieuwe Blackstorm Metallic / Vintage kleurenschema voegt een grafisch tintje aan BMW ‘ s gebruikelijke effen kleur designs.

En volg de rest van onze 2016 EICMA show dekking