2017 Honda CRF250L Rally Video Preview

0
34

Video door: Evans Brasfield en Brett Colpitts

Als EICMA is de barometer van waar de moto-industrie wordt geleid, lijkt het alsof 2017 wordt het jaar van de kleine verplaatsing avontuur op de fiets. Naast de CRF250L Rally op deze pagina, onthulde Suzuki V-Strom 250, Kawasaki debuteerde de Versys-X 300, en BMW onthulde de G310GS.

2017 Honda CRF250L Rally Voorbeeld

Dit nieuwe Rally van Honda is gebaseerd op de CRF250L, die krijgt ook nog een paar updates voor 2017, en het neemt de uitgeklede dual-sport-afbeelding naar een ADV-thema-indeling, met inbegrip van de voorruit en de toevoeging van een aanzienlijke hoeveelheid van de carrosserie, vooral rond de 249cc één-cilinder motor. Lucht in-en uitlaat mods, met inbegrip van een groter gasklephuis voor de EFI zijn bedoeld voor het verbeteren en verbreden van het uitgangsvermogen. Het zal de detailhandel voor $5,899 als het hits dealers in Maart.