2017 Kawasaki Z900 Voorbeeld

0
40

Technisch gezien is het Kawasaki Z900 maakte zijn debuut op Intermot, maar de informatie is nog voorlopig in de tijd, met het voorbehoud dat laatste details zou worden uitgebracht op de EICMA in 2016. Goed, EICMA 2016 is aangekomen en, voor zover we kunnen zeggen na het lezen van Kawasaki ‘ s op materialen, de Z900 is niet veranderd sinds haar debuut in Duitsland – opslaan voor een zithoogte dat is veranderd door een hele millimeter.

Klik op de link hierboven om de Intermot verhaal voor volledige details over de fiets. Hier is een korte opfriscursus: Macht komt van een 948cc Inline-Vier Kawi vorderingen maakt 123 pk. Het is verpakt in een stalen trellis frame met aluminium swingarm en de vering die zorgt voor een rebound-en veervoorspanning te verstellen.

Maar de belangrijkste reden waarom we zien de Z900 om je weer is omdat de Intermot Pre-preview verstrekt beetje in de manier van foto ‘ s. Op de EICMA, we hebben nu een volledige serie van hen. Bekijk ze in de galerij hieronder.