2017 KTM 790 Hertog Video Preview

0
30

Video door: Evans Brasfield en Brett Colpitts

Onze liefde voor KTM ‘ s beestachtige Super Duke R is geen geheim voor MO fans, maar in sommige opzichten – glorieuze en prachtige manieren – is het een oefening in overmaat. Dus misschien iets over 800cc misschien meer op grote schaal geschikt voor rijders van alle typen?

KTM 790 Hertog Concept Onthuld Op de EICMA 2016

Aangegeven deze week op de grote EICMA show in Milaan werd deze fraaie roadster prototype, dat zal zeker veranderen in een productie streetfighter ergens in 2017. Het is aangedreven door een nieuwe parallel-Twin die verschijnt vrij compact voor een motor het verplaatsen van ergens rond de 800cc, en het is een motor die zeker zal ook gebruikt worden in een volgende Avontuur model in de lijn, dus het is een belangrijke motor voor KTM.

2017 KTM 890 Hertog Spy Shots

Voor nu kunt u kwijl langs bij ons in de lean en agressieve styling in de video hieronder en vraag me af hoe lang het zou in staat zijn om een hoorn mono (wheelie). Nou, dat is tenminste wat ik aan het doen ben.