2017 Moto Guzzi V7 III Video Preview

0
45

Video door: Evans Brasfield, Brett Colpitts

Iedereen van hipsters tot knapperig oude fogies houdt Guzzi ‘ s V7, of op zijn minst het idee en de gestalte van het. Echter, het leek een beetje gedateerd, zelfs de V7 II introduceerde een paar jaar geleden.

Voor 2017, Guzzi is de invoering van de V7 III, met een dubbel-cradle stalen frame met gewijzigde geometrie en nieuwe schorsing. Wijzigingen aan de motor net een geclaimde 10% toename van de macht, nu naar een vermeende 52 pony ‘ s op de crank.

2017 Moto Guzzi V7 III Preview

Drie modellen zijn gepland om te komen tot de verenigde staten: Steen, Bijzondere en Racer, evenals een vierde, limited-edition Anniversario model. Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, dus voor nu tevreden bent met de onderstaande video.