Bästa Cabriolet: VW Golf Cabriolet

0
36

Best Convertible: VW Golf Cabriolet

Varför kommer det…

Det bästa konvertibler behöver vara lika bra med taket upp då de är med dem vikta, och Golf Cabriolet är just det.

Som drop-toppar typiskt att tillbringa mest tid med sina huvor på plats, Golf är av hög kvalitet tyg tak kommer verkligen till sin rätt under de långa vintermånaderna.

Från insidan, det känns bara som en lugn och elegant som dess halvkombi kusin, och när du vill känna vinden i håret, Golf är glad att tvinga. De automatiska huva dras in i endast 13 sekunder, och omvandla den VW från en vettig vardag bil till ett roligt konvertibla att trycka på en dash-monterad-knappen.

Den mjuka toppen är mer kompakt än en komplicerad fällbara design i metall, och inte äta i bagageutrymmet när den är nere, så du behöver inte ändra ditt bagage varje gång du vill fånga några strålar.

Och det är ingen kompromiss från bakom ratten, antingen, som super-styva chassit känns lika solid som en fem-dörrars modellen. Även gropiga vägar misslyckas med att avslöja eventuella oönskade gnisslar eller vibrationer, och de traditionella Golf driving experience är outspädd som följd.

Så du får njuta av alla de egenskaper som har gjort halvkombi en träff med snygg hantering och vassa svar allierade till imponerande övergripande förbättring. Dess höga kvalitet interiör, anständigt köregenskaper och effektiv motor utbud lovar att göra detta konvertibla ännu mer attraktivt att äga än det är att titta på.

Vårt val: 1.4 TSI SE

Vi älskar den 1,4-liters TSI-motor och det passar Golf Cabriolet till perfektion, som levererar mjuk-revving och livligt resultat, anständig ekonomi och en sträv soundtrack. Gå för SE spec för att få den bästa kombinationen av pris och kit.

Beröm

Audi A5 Cabriolet

Medan konkurrerande biltillverkarna har tagit fällbara hard-top rutt, Audi har fastnat ordentligt med gammaldags tyg kåpor – och stilrena A5 Cabriolet är alla bättre för det. Snygg design, hög kvalitet taket och mousserande interiör gör det till ett bra sätt att uppleva vind-i-håret bilismen.

Porsche 911 Carrera Cabriolet

911 Cabriolet som används för att vara en bil för posers – men inte något mer. Det senaste exemplet har en utsökt hood som inte kräver någon stil, finess eller hantering av kompromisser. Nu kan du köpa soft-top-911 trygg i vetskapen om att det är precis lika bra som sitt coupé kusin.